Csütörtök estétől péntek reggelig várhatóan borult, ködös, illetve fátyolfelhős területek váltakoznak. Előbbi főként az ország északkeleti harmadán fordulhat elő. A ködös tájakon gyenge szitálás lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon időnként megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között alakul.

Péntek reggeltől péntek éjfélig a köd csak kevés helyen maradhat meg, így az ország túlnyomó részén gyengén felhős, napos idő várható. Estére a Dunántúl nyugati felére egyre vastagabb felhők érkeznek, ám ezekből éjfélig számottevő csapadék nem valószínű. Nagy területen lesz élénk a délies szél, az Észak-Dunántúlon olykor erős, a magasabb részeken viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul. A borongósabb északkeleti vidékeken lesz a hűvösebb.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az ICL Specialty Fertilizers.