Péntektől ismét majd’ 15 forinttal emelkedik a gázolaj literenkénti ára, így július 1. óta a mezőgazdaság egyik legfontosabb inputanyagának ára több, mint 60 forintot növekszik, miközben a bevételi oldalon, azaz például a terményárakon ez nem látszódik meg.

Sajnos a forint gyengülő, az olaj hordónkénti ára pedig erősödő tendenciát mutat, ezért az elkövetkezendő hetekben szinte biztos, hogy további növekedésre kell számítani.

A telephelyi gázolajkút megoldás a magas árakra!

Egy saját telephelyi gázolajkút a tulajdonos számára mindig nyitva áll, használatához nem kell elmászni a gépekkel a legközelebbi benzinkútra, ráadásul mindig szem előtt van, és ellenőrzött, szűrt gázolajat tankolhatunk a gépeinkbe, manapság azonban mégsem ez a legnagyobb előny, hanem hogy

egy saját telephelyi gázolajkúttal még mindig akár literenként 60 forinttal a kúti árak alatt tankolhatunk ellenőrzött, minőségi gázolajat.

A sosem látott különbség a nagy- és kiskereskedelmi árak között azt jelenti, hogy egy évi 30.000 liter gázolajat felhasználó gazdaság is több, mint másfél millió forintot tud spórolni éves szinten, tehát a tartály telepítése akár egy év alatt megtérülhet, utána a kút csak a pénzt hozza. Ez persze csak az adott literenkénti ár, hiszen ha valaki június 30-án betárolt 9.000 liter gázolajat, akkor most majd’ 120 forinttal a kúti ár alatt tankolhat, mindenképpen érdemes tehát megfontolni az üzemanyag-tárolás ezen formáját.

Saját telephelyi gázolajkúttal évente akár milliókat spórolhatsz!

Saját telephelyi gázolajkúttal évente akár milliókat spórolhatsz! – fotó: Derby-Túr Kft.

Gázolajtartály akár a hét végére a Derby-Túr-tól

Ha döntöttél, és lecseréled végre a benzinkutat, a 26 éves Derby-Túr-nál a legjobb helyen jársz, a mezőtúri cég az elmondásuk szerint ugyanis abszolút piacvezető telepíthető gázolajtartályokban Magyarországon, már több, mint 1000 egységgel rendelkeznek országszerte! Kínálatukban megtalálhatók a 100-200 hektáros gazdaságoknak ideális Kingspan DESO 5000 literes gázolajkutak csak úgy, mint az akár több ezer hektáros gazdáknak megfelelő, 5.000 és 30.000 liter között elérhető konténerkutak is. Hatalmas raktárkészletüknek és saját flottájuknak hála ráadásul hipergyorsan szállítanak, így a hét végén gépeid már saját tartályodból tankolhatnak!

Ha a Derby-Túr-tól rendelsz, 1-2 munkanapon belül saját tartályból tankolhatsz!

Ha a Derby-Túr-tól rendelsz, 1-2 munkanapon belül saját tartályból tankolhatsz! – fotó: Derby-Túr Kft.

Ha elakadnál a kiválasztási folyamatban, akkor sincs gond: a Derby-Túr szakértő gárdájánál lehetőség van helyszíni felmérést igényelni, ahol kifejezetten a Te igényeidre és telephelyedre szabott megoldást ajánlanak. A tanácsadás ráadásul valóban kötelezettségek nélküli, ezt minden érdeklődőnek biztosítják. Érdemes időben regisztrálni, az időpontok rohamosan fogynak!

A mezőtúri cégnél eredeti, osztrák prémium OMV gázolaj rendelésére is lehetőség van, amellyel biztos lehetsz benne, hogy gépeid a legnehezebb munkák alatt is a legtöbbet hozzák ki magukból!

Törd le már ezen a héten üzemanyagköltségedet, kérj ajánlatot a Derby-Túr-tól ide kattintva: www.gazolajkut.hu

Derby-Túr Kft.

06 56 354 222

www.gazolajkut.hu

5400 Mezőtúr, Cs. Wágner J. utca 28-32

Derby-Túr logó