Rossz címre érkeztek a házhoz rendelhető hentesek, így a húsukért tartott hízók helyett házi kedvencként tartott malacokat vágtak le Washington államban.

Nathan Gray, az egyik gazdi azt nyilatkozta, a kétéves Betty és Patty a felesége, Natalie kedvencei voltak, majdnem úgy szerette őket, mintha a gyerekei lettek volna.

A férfi és a felesége nem voltak otthon, amikor május 1-én jelzett az otthonuk biztonsági rendszere, hogy egy autó parkolt le a farmjukon. Amikor hazamentek, a férfi egy alkalmazottja sietett oda hozzájuk, és közölte, hogy agyonlőtték a malacaikat. Ekkorra már megkezdték az állatok feldolgozását.


Kiderült, hogy Grayék szomszédai rendeltek mobilhentest, hogy levágja és feldolgozza a húsukért tartott disznóikat, a GPS azonban rossz címre irányította a mészárost, aki bocsánatot kért a tévedésért, és megkérdezte, hogy azért folytassa-e az állatok feldolgozását. Nathan Gray nemet mondott, és közölte, Bettyt és Pattyt tisztességgel eltemetik, mint a farmon valaha elpusztult valamennyi állatot.

Natalie Gray azt mondja, mindannyiukat traumatizálták a történtek, főleg a gyerekeket, azóta nem érzik magukat biztonságban az otthonukban. Beperelték a hentest, és azt is szeretnék elérni, hogy a törvényhozók megváltoztassák a mobilhentesekre vonatkozó jogszabályokat. A család ügyvédje azt nyilatkozta, a törvény szerint Bettynek és Pattynak ugyanolyan jogai vannak, mint ha például golden retrieverek lettek volna.

Forrás: 24.hu

Az indexkép csupán illusztráció (Shutterstock)