A CNH Industrial és a ONE SMART SPRAY, a Bosch és a BASF közös vállalkozása együttműködési megállapodást írt alá, amelynek célja, hogy az utóbbi fejlett precíziós permetezőrendszerét integrálják a CNH Industrial mezőgazdasági gépeinek termékportfóliójába. A rendszer integrációját a Raven csapat fogja vezetni, és a rendszer a globális Case IH és New Holland Agriculture márkákon keresztül lesz kereskedelmi forgalomban elérhető.

permetezőgép

permetezőgép

Az együttműködés eredményeképpen a legújabb permetezési megoldások lesznek elérhetők a Case IH és New Holland mezőgazdasági gépekben – fotók: www.cnhindustrial.com

Komplex és átlátható

A ONE SMART SPRAY integráció által felgyorsulnak a CNH Industrial precíziós és automatizált permetezési megoldások további fejlesztései. Többek között a permetezőgépek gémjére szerelt több kamera segítségével végzi, magabiztosan felismerve a zöld-zöld (növény a növényen) és zöld-barna (növény a talajon) gyomfelismerést, és szelektív permetezést tesz lehetővé.

A precíziós munkavégzést digitális eszközökkel és agronómiai mélytanulással kombinálják, amelyek mobileszközökön keresztül elérhetők. Mélységi gyomtérképek válnak elérhetővé, azaz a gazdák valós időben nyomon követhetik a ráfordításokat és a költségmegtakarításokat. Az eszközök automatizált jelentéseket és adatokat generálnak. A végeredmény: tiszta, gyommentes földek, a gyomirtószer-megtakarítás, a működési hatékonyság és a fenntarthatóság maximalizálásával.

A rendszer azt is lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy a kívánt permetezési műveleteket nappali és éjszakai körülmények között is beállíthassák, tovább bővítve a művelési időablakokat.

A ONE SMART SPRAY-val való együttműködés a legújabb fejlesztéseket viszi át a CNH Industrial AgTech termékkínálatába, még jobban támogatva a világ gazdálkodóit a hatékonyabb és fenntarthatóbb mezőgazdaságért.

Forrás: www.cnhindustrial.com