Kedd

Általában napos-gomolyfelhős idő várható. Délután, főként délkeleten egy-egy futó zápor előfordulhat, ezt leszámítva nem lesz csapadék. A szél élénk lesz.

A maximum-hőmérséklet 21 és 25 fok között alakul.

Szerda

Gomoly- és fátyolfelhőátvonulás mellett napos idő várható. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A szél sokfelé élénk, néhol erős lesz.

A minimum-hőmérséklet többnyire 7 és 12 fok között valószínű, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hűvösebb is lehet. A maximum-hőmérséklet főként 20 és 25 fok között várható.

Csütörtök

Erőteljes gomolyfelhő-képződés, illetve fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütésre is van esély. Megnő a csapadékhajlam és szórványosan kialakulhat záporeső, zivatar, nagyobb eséllyel a délnyugati, nyugati tájakon. A szél sokfelé megerősödik.

A minimum-hőmérséklet általában 8 és 14 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken hűvösebb lehet. A maximum-hőmérséklet jellemzően 21 és 26 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Kalapács Tamás