Vasárnap

Az ország északkeleti felén kiderül az ég, de másutt is sok lesz a napsütés a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett. Hazánk délnyugati felén elszórtan várható zápor, néhol zivatar. Az északkeleti, északi szél több helyen megélénkül, északkeleten és zivatar környékén erős széllökés is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb.

traktor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között valószínű – fotó: pixabay.com

Hétfő

Derült, napos időre számíthatunk helyenként gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Csapadék nem várható. A Dunántúlon a délkeleti, másutt az északkeleti szelet sokfelé élénk lökések kísérik.

A hőmérséklet hajnalban általában 5 és 11 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hidegebb is lehet. Délutánra 18 és 24 fok közé melegszik fel a levegő.

Kedd

Derült, napos idő várható, főleg a délnyugati, déli tájakon helyenként gomolyfelhőkkel, a délnyugati határ közelében nem kizárt egy-egy zápor. A keleti, délkeleti szél időnként megélénkül.

A minimum-hőmérséklet általában 7 és 13 fok között alakul, de a szélvédett északkeleti részeken hidegebb lehet. A maximum 19 és 25 fok között valószínű.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.