ÁGAPRÍTÓ GÉP SN17/2

Frissítve: 2019. szeptember 06., 08:54 | Azonosító: 6942279  

Hirdető adatai

Név:
DCSK Hungary
phoneTelefonszám:
+36165xxxxx megjelenít
Honlap:
www... megjelenít
Helység:
Szlovákia
Ár:
703.078 Ft
Állapot:
Új

Leírás

Ágaprító gép SN17/2


Sok más gép van kínálatunkba a weboldalunkon !!!!


Hála a masszív és stabil konstrukciónak, ez egy robusztus készülék, ami alkalmas üzleti célú használatra is. Az aprítógép tömege 190 kg üzemképes állapotban, ennek ellenére, hála a nagyméretű gumiabroncsoknak és a gép egyenletes tömegelosztásának valamint a nagyteljesítményű motornak, könnyen mozgatható. Sőt még a keskenyebb utak és ajtók sem jelentenek akadályt ennek az aprítógépnek, mert a munkaszélessége csupán 80 cm.Hála a 180 fokban elforgatható, magas kifúvócsőnek, az apríték egyenesen a pótkocsira juttatható. A kivetés sugara állítható.Az ágaprító max. 12 cm átmérőjű ágakat képes feldolgozni!A dobban kések forognak, amelyek nagy erővel aprítanak. A késeknek mindkét oldalon van éle, ezért megfordíthatók (kétszer használhatók).

Ezenkívül a garat könnyedén kinyitható, ami egyszerűsíti a karbantartást és a tisztítási munkákat. Könnyű összerakni, amivel helyet takaríthat meg a tárolásánál. A hatékony üzemeltetés megfizethetetlen.A vonófej segítségével a gépet könnyen tetszőleges helyre vihetjük. Az aprítógép nagyon könnyen karbantartható. A kések, az ellenkés, stb. könnyen elérhetők. Az egész tölcsér néhány egyszerű lépéssel eltávolítható, hogy könnyebben hozzáférhessünk az elhasználódott alkatrészekhez. A csapágyakat kenőanyag védi.Az erős 14 lóerős Kohler motor teljes függetlenséget biztosít az elektromos hálózattól, így az aprítógép korlátlanul használható még a távoli helyeken is. A motor kézi indítóval rendelkezik és szükség esetén vészkapcsolóval leállítható.

A Kohler motorok

Az amerikai Kohler már 1873 óta épít újszerű motorokat, amelyeket kitűnő tervezés és gyártás jellemez az egész világon. A Hondán és a B & S-en kívül a Kohler az egyik vezető márka, ha kis motorok összeállításáról van szó kerti, mezei gépek és fűnyírók számára. Vezető gyártók, mint pl. a John Deere, MTD, Stiga, Toro és még sok másik használják ezeket a magas minőségű motorokat. Kohler nem csak benzinmotorokat épít – már az innovatív dízelmotorjairól ismert olasz gyártó, a Lombardi is a Kohler Group része.Műszaki adatok:Kohler márkájó 4-ütemű OHV motor, 14 LE
Indítás: kézi
Maximális favastagság: 120 mm
Dob forgási sebessége: 2000 ford. / perc
Össztömeg (szárazon): 190 kg
Üzemanyag: benzin
Üzemanyagtartály: 7,0 liter
Fogyasztás: 1,5 l / óra
Kifúvócső: 180 fokban elfordítható
Kivetési magasság: 1.630 mm
Tölcsér magassága: 1000 mm
Kések száma: 3 darab (2 kés, 1 ellenkés)
Tölcsér méretei: 34x23 cm (hossz x szélesség)
Csomagolás méretei: 89x76x110 cm (h x sz x m)
Csomagolás tömege: 225 kg


Megjegyzés:

Szükséges kb. 1,5 liter motorolajjal utántölteni. A 10W40 vagy a 15W40 kategóriájú többfokozatú olajokat ajánljuk.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

Kérjük, adja meg nevét!
Kérjük, töltse ki az ‘Üzenet’ mezőt!
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]