Kingspan AgriMaster ÚJ 28.000 literes folyékony műtrágyatároló tartály

Frissítve: 2020. január 20., 14:14 | Azonosító: 7010250  

Hirdető adatai

mukodo_ceg Név:
Derby-Túr
phoneTelefonszám:
+36563xxxxx megjelenít
Honlap:
www... megjelenít
Helység:
Mezőtúr
Ár:
1.990.000 Ft ( -5% )
2.100.000 Ft
Állapot:
Új
Típus:
Kingspan
Űrtartalom (liter):
28000.00

Leírás

Prémium, UV-és időjárásálló folyékony műtrágyatároló 10 év garanciával és ingyenes szállítással a Derby-Túr-tól!

Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készült folyékony műtrágyatárolója, a Kingspan AgriMaster nem csak egy tartály: ez a garancia arra, hogy folyékony műtrágyája pontosan ugyanúgy áll reggel, ahogy este hagyta.

Nézzük a Kingspan AgriMaster 28.000 főbb előnyeit:

- Rotációs öntéssel készült: Európa legnagyobb rotációs öntőgépében, a beszédes nevű Rock&Roll-ban készül, és a csúcstechnológiának köszönhetően nem találhatóak rajta hegesztések és illesztések, teljesen egy anyagból áll.

- Nincs természetes ellensége: A gyártáshoz felhasznált csúcsminőségű polietilénnek köszönhetően UV-álló, időjárásálló, ráadásul 2-4 cm közötti falvastagságának köszönhetően rágcsálóbiztos is

- Felejtse el a mosást, karbantartást: Vége a szezonnak? Akkor a pihenésé a főszerep! Ebben az AgriMaster biztosan nem fogja meggátolni, hiszen nem igényel semmilyen karbantartást, téliesítést.

- 28000 liter egy tartályban: Egy tanker körülbelül 19500 liter folyékony műtrágya kiszállítására képes egyszerre, ezért az AgriMaster 28.000 literes űrtartalmával nem kell "kicentiznie" a következő szállítmány érkezését, ráadásul mivel ez a mennyiség egy tartályban tárolható, nem szükséges folyásra, eresztésre hajlamos összekötésekkel bajlódni.

Nem szélesebb, mint 2,48 méter: Az AgriMaster jelenleg az egyetlen piacon kapható prémium folyékony műtrágyatároló, amely egyszerre le tud tárolni egy kamionnyi mennyiséget, viszont szélessége nem haladja meg a 2,48 métert. Miért fontos ez? Mert az ennél szélesebb nitrosoltartályok közúton csak túlméretesként szállíthatók, lényegesen drágábban mint a Kingspan megoldása. Ezt végső soron a vásárló fizeti meg. Nálunk nem kell félnie, az AgriMaster ára teljes egészében a felhasznált minőségi anyagokra és a fejlesztésre megy!

- Pofonegyszerű telepítés: Az AgriMaster 28.000-nek nincs szüksége kikötésre, biztonságos rögzítéséhez pedig összesen egy 3x3 méteres betonlemezre van szüksége.

- Egyszerű töltés és kitankolás: Az AgriMaster 28.000-hez alapfelszereltségként jár a 2"-os rozsdamentes acél alsó csap golyóscsappal, amely lényegesen strapabíróbb, mint műanyag társai.

TULAJDONSÁGOK:

Űrtartalom: 28.000 liter
Készült: rotációs öntéssel, csúcsminőségű polietilénből
Állapot: Új, sosem használt
Súly üresen: 1 tonna
Falvastagság: 2-4 cm között
Felhasználható: 1,4 kg/liter súlyig folyékony műtrágya, nitrosol, víz, AdBlue és egyéb kemikáliák tárolására
Kifolyócsap: 2″, saválló acél
Garancia: 10 év

Figyelem! Ez a tartály megtekinthető a 2020-as AgroMash EXPO-n standunkon, a passzázs A pavilon és egyes kapu felőli sarkánál!

Nem várna addig? Kérjen árajánlatot fenti elérhetőségeink egyikén!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

Kérjük, adja meg nevét!
Kérjük, töltse ki az ‘Üzenet’ mezőt!
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]