Ahogy az elmúlt évek alatt megszoktuk, minden év elején lehet használt, de jó állapotú erőgépekre és talajművelő eszközökre licitálni.

Jelenleg 4 helyszínen 126 gépet tekinthetnek meg az eszközszemlékre érkező érdeklődők, hogy azután otthonukban kényelmesen licitáljanak rájuk az árverések zárónapján. A helyszínek és tételek száma folyamatosan gyarapszik.

Hogy senki ne maradjon le egyetlen jó vételről sem, az aukciók folyamatosan indulnak!

Március elején zárul a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei telephelyek eszközeiből szervezett online árverések közül az első, amelyen különleges tételként egy teljesen új Double 4K kamerával felszerelt DJI Mavic 2 drónra tehetnek ajánlatot az aukció résztvevői. Az eszköz a növényállomány egészségi állapotának precíz meghatározásában rendkívül nagy segítséget jelent a gazdálkodók számára.

Ezen kívül vetőgépeket, tárcsát, repcekaszákat, szárítószekrényeket, MTZ traktorokat találnak az érdeklődők a tételek között. Kiemelkedő érdeklődésre tarthat számot egy folyamatosan szervizelt New Holland T8.300 traktor, melyről videót is találnak az aukciószervező cég YouTube-csatornáján.

New Holland traktor

New Holland traktor – fotó: Intergavel aukciószervező Kft.

Fejér megyében a népszerűségi listán dobogós John Deere traktorok közül több típust is megtalálunk, a 2016-os évjáratból egy 8320R típus 17500 üzemórával 80.000 euró kikiáltási áron, míg a megkímélt 2002-es évjáratú 155 lóerős 7710-es csak 9023 üzemórával a nagyon kedvező 25.000 euró kikiáltási áron szerepel a mezőgazdasági gépek, eszközök aukcióján.

John Deere 8320 R traktor árverésen

John Deere 8320 R traktor – fotó: Intergavel aukciószervező Kft.

Színesíti a választékot egy új, 2021-ben gyártott John Deere V451G bálázó, tökéletes választás kisebb erőgéppel rendelkezők számára, hiszen 80-120 lóerőt igényel mindössze.

A Fejér megyei eszközök között eke, tárcsa, kultivátor is megtalálható a választékban a traktorok mellett, sőt szerepel egy könnyű kezelhetőségéről ismert Claas Jaguar 850 önjáró szecskázó.

Az árverések folyamatosan kerülnek fel az INTERGAVEL aukciós oldalára, érdemes figyelemmel kísérni a mezőgazdasági gépek, eszközök kategóriáját. Az aukción a cégek és egyéni vállalkozók regisztráció után vehetnek részt, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, de lehetőséget ad feliratkozni a hetente érkező hírlevelekre, melyek emlékeztetnek a hamarosan záruló árverésekre.

Tartson velünk: regisztráljon, licitáljon, nyerjen Ön is!