Az angliai gazdálkodó kombájnjában teljes a komfort, franciaágy és hűtőszekrény várja a lakót. Egy kombájnban lakni, akár csak néhány napig is, rendkívüli élmény lehet a mezőgazdasági gépek rajongóinak.

A tulajdonos-ötletgazda, Will Roughton kemény kétkezi munkával varázsolt csúcskategóriás lakosztályt a Massey Ferguson 860-ból és a Kaleb nevet adta neki.

kombájn

A kiszolgált MF-kombájnhoz egy pótkocsit építettek hozzá és egy grillezőhelyet is kialakítottak újra felhasznált anyagokból – forrás: Facebook/Host Unusual

A kombájnt felszerelték vízforralóval, kenyérpirítóval, elektromos főzőlappal, továbbá a szükséges edényekkel, tányérokkal és evőeszközökkel is.

Kívül helyet kapott egy ülősarok grillezővel és tűzrakóhellyel, amely egy festői tóra néz. Időközben gyarapodott Will gyűjteménye: valószínűleg, szaladt a szekér a kombájn-nyaralóval, mert időközben átalakított hasonló célra harckocsit, katonai mentőautót, repülőgépet és harci helikoptert is.

kombájn

Ahol régen a gabona ömlött, ott ma lakosztályt találunk – forrás: Facebook/Host Unusual

Rendelkezésre áll továbbá egy vizesblokk a helyszín kiszolgálására, amely WC-vel, forró vizes zuhanyzóval és öltözővel rendelkezik. A vizesblokkban található egy mosogató is, meleg és hideg vízzel a mosogatáshoz.

kombájn

A kombájn ma egy tó partján áll – forrás: Facebook/Host Unusual

A "kempingkombájn" mindössze 7 mérföldre található Skegness tengerparti városától és 120 euro/éj áron ki is bérelhető.

Mindenesetre, ha valaki Magyarországon is tud hasonlót, vagy esetleg éppen most dolgozik egy ilyen projekten, jelentkezzen...