Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a Farmtech standjánál jártunk, ahol Virág Csaba gépértékesítési vezető vezetett körbe bennünket.

Elsőként a FARMTEX SUPERFEX 1200 trágyaszórót néztük meg, ami egy régi, hagyományos termék, és az univerzális használhatósága miatt nagyon népszerű az ügyfeleik között. Szintén közkedvelt és nagy darabszámban eladott termék a FARMTECH ZDK 1800 kéttengelyes pótkocsi, ADR tengellyel, erős alvázzal, nagy magasítóval, ponyvával, ponyvatartóval, hátsó kivezetéssel.

A növekedő igényekre jelent választ a FARMTECH DURUS 2000S teknő-felépítményes pótkocsi, ami az utóbbi évek talán legsikeresebb termékévé vált. Az ömlesztett anyag szállításának a legprofibb eszköze 20 m3-es, 30 m3 változatban is elérhető, roppant erős alvázzal rendelkezik.

Aki nagy tömeget akar szállítani, de nem szeretne két kéttengelyes pótkocsit összekötni egymással, annak megoldást jelenthet a FARMTECH DDK 2400-as 27 tonnás háromtengelyes pótkocsi beszerzése. Ki tudja szolgálni a nagy teljesítményű traktorokat és kombájnokat is. Alapvetően adott hozzá az erős alváz, a 80+80-as magasítás, a ponyva, a ponyvatartó, az Y-vonórúd.

pótkocsi

agromashexpo

Nagy volt az érdeklődés az AGIÓ standján – fotó: AGIÓ Kft.

A FARMTECH DTW 1800 bálaszállító pótkocsijával nagy tömegű nagykocka bálák és körbálák szállítása oldható meg. Erős alvázzal, minőségi gyártással, galvanizált csúszásmentes felülettel, rengeteg integrált rögzítési ponttal teszi lehetővé a gazdaságos szállítást.

farmtech

pótkocsi

FARMTECH ZDK 1800 kéttengelyes pótkocsi – fotó: AGIÓ Kft.

Újdonság, hogy a hígtrágya technológia kiszolgálására a Farmtech létrehozott egy komplett programot, aminek része a poliészter tartályos POLYCIS 2000 tartálykocsi, ami 20000 literes és integrált kijuttatórendszerrel rendelkezik (Condor 15), illetve az egy vagy két tengelyes horganyzott, önhordó alvázzal készülő SUPERCIS szippantó tartálykocsi is. Kiváló szívóhatással és töltési térfogattal rendelkeznek, alkalmasak a nagy tömegben előforduló hígtrágya gazdaságos szállítására és kiszórására.

A 2023-ban Farmtech termékeket vásárlók között a cég kisorsolt egy minőségi Goes Iron 450-es quadot.

quad

Ezt a quadot nyerhetik meg a vásárlók – fotó: AGIÓ Kft.

További információkat a Farmtech termékeiről az AGIÓ Kft. alábbi elérhetőségein szerezhetsz:

AGIÓ Kft.

agió