A világ folyamatosan változik, ahogyan a gazdálkodás is. A Quicke® mindent, egészen a legkisebb hegesztésig, egy cél által vezérelve tesz: hogy hatékonyabbá tegye az embert a gépben – a termékek kimagasló minősége és a termékeink intelligens részletei révén. A Quicke® zászlóshajóit jelentő homlokrakodókat több mint hét évtizedes tapasztalatra építve fejlesztik folyamatosan.

Quicke® Q6M homlokrakodó dupla big bag zsákemelővel – fotó: Deraland Kft.

Quicke® Q6M homlokrakodó dupla big bag zsákemelővel – fotó: Deraland Kft.

Ismerje meg a Quicke® Q sorozatát, a világ első digitális rakodógépét. A új Q sorozata felfedi praktikus tervezésben rejlő különbséget. A Q-companion® segítségével az akár 30%-kal jobb kilátásnak, a javított munkaszögnek, illetve a munkaeszköz zökkenőmentes és könnyű cseréjének köszönhetően egyszerűen nem találni magasabb funkcionalitású, jobban használható homlokrakodót.

Az öntött és kovácsolt alkatrészek bevezetésével (a hátsó gémszárak, a térdelemnél és az elülső részeknél) a várható élettartam hatalmas mértékben nőtt. A nagy teherbírású acélszerkezet megnövekedett szilárdságot jelent, valamint a perselyek és csapok kisebb kopását eredményezi. A gémszárak egyedi szerkezete a kettős U-profilnak köszönhetően a piac legjobb torziós szilárdságát és hajlítási ellenállását biztosítja.

AZ ÚJ QUICKE CONTROL SYSTEM (QCS) – Robusztus vezérlés az intelligens gazdálkodáshoz

Intelligens gazdálkodás egyetlen érintéssel: a Quicke Control System (QCS) a homlokrakodó összes feladatát maximálisan leegyszerűsíti. Legyen szó különböző halmazállapotú anyagok telepi rakodásáról, szalma vagy zöldtakarmány betakarításáról, állatok takarmányozásáról vagy gyors adatgyűjtésről és felhőátvitelről. Az ismétlődő feladatok és a rakodott anyag/árú mérések automatizáltak, a munkaeszköz beállítások egyénileg optimalizáltak – és a pilótafülkében tartózkodó kezelő maximálisan tehermentesíthető a rendkívül egyszerű joystick kezelés révén. A QCS egyesíti a QE-command elektronikus rakodóvezérlő rendszert a Q-companion vezetőtámogató rendszerrel, ennél nem lesz okosabb a gazdálkodás.

Q-COMPANION - Egyszerűsítse a napi munkáját

HOZZA KI A LEGTÖBBET HOMLOKRAKODÓS BERUHÁZÁSÁBÓL

Az új digitális rakodó – Quicke Q-companion

Az új digitális rakodó – Quicke Q-companion – forrás: Deraland Kft.

A Q-companion® egy valódi gépkezelőt támogató rendszer, amely összekapcsolt funkciókat tartalmaz, és lehetővé teszi a hatékonyság növelését (2019-től már elérhető magyar nyelven is):

 • Egy helyzet- és terhelés kijelző, amely segít a pontosabb és biztonságosabb munkavégzésben.
 • Fedélzeti mérlegelési funkció, amely időt takarít meg és növeli a pontosságot a napi munka során.
 • Feladatrögzítő, amely egy érintéssel továbbítja a munka adatait (pl. súly, hely, eltöltött idő stb.) a felhőbe az adatok egyszerű nyomon követése vagy exportálása érdekében.
 • A tényleges használaton alapuló karbantartási emlékeztetők minimális erőfeszítéssel minimalizálják az állásidő kockázatát.

Ez az opció már elérhető az Ålö által 2005-2017 között gyártott Q sorozatú rakodóira is. Kérjük ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Quicke termékek hivatalos magyarországi forgalmazójával, a Deraland Kft-vel, annak illetékes kollégájával!

Kérem nézze meg animációs videónkat a rendszerről:

A LEGJOBB HÍRT A VÉGÉRE HAGYTUK

A QE-command+ Q-companion kombinációt egy nagyon vonzó csomagban kínáljuk: Kombinált akciós csomag1+1=3

Válasszon egy Q sorozatú rakodót Q-Companion-nal és elektronikus QE-command vezérléssel, és mi adunk Önnek -475 EUR nettó árengedményt a rakodócsomag listaárából.

Mikor igaz, hogy 1+1=3?

Válassza az új QE-command joystickot és a Q-companion kombinációt, és sokkal többet fog kapni!

anyagmozgatás

Az anyagmozgatás új korszaka – forrás: Deraland Kft.

QE-COMMAND JOYSTICK ÉS A Q-COMPANION KOMBINÁLVA – FORRADALMASÍTJA A RAKODÓGÉP VEZÉRLÉSÉT!

Kérem nézze meg animációs videónkat a rendszerről:

Ez a Quicke legjobb vezérlőrendszer opciója, ami a következő úttörő funkciókat kínálja:

 • Q-motion: 2 előre elmentett munkaeszköz-pozíció az emelési magassághoz és a szöghöz. Tökéletes raklapok felvételénél vagy bálák kezelésénél. A rakodó automatikusan megáll az előre beállított magasságban az előre beállított dőlésszöggel.
 • Q-range: az emelési magasság, a dőlésszög vagy mindkettő korlátozása. Kerülje el a talajnak vagy a kapunak/falnak való ütközést bizonyos munkaeszközökkel, vagy kombinálja a Q-motion funkcióval a még nagyobb automatizálás érdekében.
 • Q-ends: véghelyzet csillapítás. Emelje a nehéz terheket maximális magasságba biztonságosan és kényelmesen; nincs többé veszélyes, rángatózó megállás.
 • QShake: állítható kanálrázás és anyagszóró funkció
 • Proporcionális munkavégzés a 3. funkcióval a joystick hátulján található billenő segítségével.
 • Navigáljon a Q-companion menüben közvetlenül a joystick görgőjével, és mindig tartsa ott a kezét munka közben.
 • A funkció gombok szabadon választhatók és programozhatók.
 • Felhasználó által konfigurálható áramlási sebességek és funkció folyamatos áramlással és még sok más!
 • Minden funkciót minden egyes munkaeszközhöz elmenthet, vagyis csak egyszer állítsa be!

Kalibrálja és tárolja el könnyedén akár 10 munkaeszköz beállításait.

Az intuitív menürendszer kényelmesen kezelhető a joystick görgetőkerékkel és a vissza gombbal. A legjobb termelékenység érdekében tartsa a kezét a joystickon.

További információt a termékekről itt talál.

Amennyibe felkeltettük érdeklődését vagy kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Porkoláb Tamás: +36 30 646 9676

www.deraland.hu