A Tagro 102 lóerős, 3387 cm3-es, közös nyomócsöves FPT (Fiat Power Train) Industrial dízelmotorjával, hidraulikus szervorendszerével, gyorscsatlakozóival és 12+12 sebességes váltójával akár 18 tonnás pótkocsit is vontathat.

Alapfelszereltség a pollenszűrős klíma, az utasülés, a légrugós, fűtött, komfort vezetőülés, az elektrohidraulikus, kapcsolható összkerékhajtás és az első-hátsó munkafények. Ugyanakkor elektronikából csak a feltétlen szükségest kapta, nincs például monitor a fülkében, ezáltal jelentősen csökken a meghibásodások lehetősége.

A zárt fülke teljesíti a borulás és leeső tárgyak elleni védelmet jelentő ROPS- és FOPS-szabványokat, maga a traktor pedig hosszú távon is hozza a legújabb környezetvédelmi normákat.

traktor

Az utolsó alkatrészig újonnan fejlesztett, 102 lóerős egység kiváló ár-érték arányával eltalálhatja azt a középutat, amire a legtöbb kis- és közepes gazdaságnak szüksége van.

Egyszerűen kezelhető, átlátható, sallangmentes, minden ízében „normális”, többcélú traktorról van szó – mutatta be az újdonságot Zsámba Petúr, a kizárólagos forgalmazó Máviprod Kft. cégvezetője. A 4 millió eurós fejlesztésnél a mérnököket elsősorban az észszerűség, a valós igények kiszolgálása vezette. Ehhez hozzátartozik a folyamatos és azonnali alkatrész- és szervizellátás, az alacsony fenntartási költség is.

traktor

Egyszerűen kezelhető, átlátható, sallangmentes, minden ízében „normális”, többcélú traktorról van szó.

A fejlesztő IRUM 65 éve gyárt erdészeti és más erőgépeket, messze nem csak a keleti piac számára. A Tagro traktorokban minden megvan, amire egy kis-közepes gazdaságnak szüksége lehet, miközben az ára kifejezetten ezen vállalkozások pénztárcájához lett igazítva, ami a kategória felső részéhez képest akár 2,5-szeres különbséget jelent, felső-közepes szolgáltatások mellett.

traktor

A Tagro traktorokban minden megvan, amire egy kis-közepes gazdaságnak szüksége lehet.

Ilyen paraméterek mellett talán nem túlzott elvárás, hogy a kategória éves eladásainak 10 százalékát Tagro traktorok adják viszonylag rövid időn belül – mutatott rá a vezető.