A Deraland Kft. az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, valamint a kezelői komfort növeléséhez nagyban hozzájáruló erőgép-kiegészítőket kínál a mezőgazdasági termelő szervezetek valamint magángazdálkodók számára, melyek alkalmazásával már meglévő gépeiken hatékonyabbá és olcsóbbá tehető a mindennapi munkavégzés, óvják a környezetet és még a magyar termőtalajt is. Az egyes márkák termékeit országosan, viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti.

Már 23 éve minden, ami a traktor körül számít.

A Deraland Kft. a következő akciót indította el január végétől az általa forgalmazott termékekre:

2+3= +5% kedvezmény 5 hónapon keresztül!

Milyen termékekkel és hogyan lehet hozzájárulni a jobb gépkihasználáshoz, környezetünk és talajaink megóvásához és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez? Alábbiakban ezeket a lehetőségek vesszük számba.

ZUIDBERG – Frontfüggesztések és front TLT hajtások

A traktorra szerelt frontfüggesztés és TLT hajtómű segítségével lehetőség van egyes talajművelési, növényvédelmi, tápanyag-utánpótlási technológiák összekapcsolására, így is csökkentve a művelési menetek számát. Mindezek alkalmazásával jobb gépkihasználást, a károsanyag-kibocsátás csökkentését, az üzemanyag-fogyasztás csökkenését és talajaink védelmét érjük el.

mellső függesztések mellső függesztések

Mellső függesztések és TLT hajtások – fotók: Deraland Kft.

Zuidberg mellső függesztések és TLT hajtások

Nézze meg animációs videónkat:

PTG – Gép álló helyzetében vagy menet közbeni abroncsnyomás-szabályozása

A traktorra, különböző önjáró betakarító gépekre, valamint vontatott munkagépekre és vontatmányra szerelhető abroncsnyomás-szabályozó berendezés segítségével csökkenthető a különböző talajmunkák üzemanyag-felhasználása és a talajtömörítő hatás is.

clean traktor
Airbooster plus készlet – fotó: Deraland Kft. PTG Airbox drive 2 vezetékes rendszer Fendt 720 traktorra szerelve – fotó: Deraland Kft.

Nézze meg animációs videónkat:

CLEANFIX – Hűtő-tisztító ventilátorok

A traktorok és önjáró betakarító gépek gyári szerelésű hűtőventilátorainak a helyére szerelhető hűtő-tisztító ventilátor segítségével a nagy porterhelést jelentő munkák esetén hatékonnyá tehető a hűtők és hűtőmaszk tisztántartása, valamint a motor hűtési igényének az optimalizálása, ami üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás csökkenéshez, motorvédelemhez, kisebb zaj és hőterheléshez és gyorsabb munkavégzéshez vezet az időkiesés elmaradása miatt.

JCB_Fastrac_CLEANFIX_hutoventillator_tisztito_uzemmodja_kozben JCB_Fastrac_kirakodot_hutomaszkkal
JCB Fastrac kirakódott hűtőmaszkkal – fotó: Deraland Kft.

JCB Fastrac CLEANFIX hűtőventilátor tisztító üzemmódja közben – fotó: Deraland Kft.

Nézze meg animációs videónkat:

QUICKE –Traktoros homlokrakodók

A traktort bizonyos határokig rakodógépként is lehet használni traktoros homlokrakodó ráépítésével. A Q-companion és QE-command elektronikus vezérlésű joystick együttes alkalmazásával az ismétlődő rakodási feladatokat és a rakodott anyag mérését automatizálták, a munkaeszköz beállításokat egyénileg optimalizáltak azért, hogy a kezelő maximálisan tehermentesíthető legyen a rendkívül egyszerű joystick kezelés révén. Már meglévő QUICKE Q sorozatú rakodók is felszerelhetők a digitális mérleg és karbantartást segítő rendszerrel, ami jobb gépkihasználást, kényelmesebb és gyorsabb kezelést és precízebb munkavégzést fog eredményezni.

Quicke_Q-companion_sulymero_rendszer Quicke_Q-companion_kezelo_egyseg

Quicke Q-companion súlymérő rendszer – fotó: Deraland Kft.

Quicke Q companion kezelőegység – fotó: Deraland Kft.

Természetesen cégünk kínálatában traktoros homlokrakodókhoz, a különböző önjáró rakodókhoz és teleszkópos rakodógépekhez a rakodási feladatokhoz legjobban illeszthető Quicke munkaeszközök is elérhetők rövid szállítási határidővel.

Nézze meg következő videónkat a Quicke elektronikus vezérléséhez hozzákapcsolható súlymérő rendszerről:

SCHARMÜLLER – Különböző vonóbekötés megoldások saját igényre szabva

Már meglévő vonó bekötési megoldások finomhangolásával/frissítésével – K80-as vonó bekötések, furatos golyós vonószemek, stb. – biztosabb kapcsolatot tudunk kialakítani a traktor a vontatott munkaeszköz vagy vontatmány között.

Scharmüller K80 vonógolyós kapcsolat  Scharmüller furatos golyós kapcsolat

Scharmüller K80 vonógolyós kapcsolat – fotó: Deraland Kft.

Scharmüller furatos golyós kapcsolat – fotó: Deraland Kft.

BEMA-Seprőgépek

Természetesen nagyon fontos, hogy közvetlen környezetünket és telephelyünket is tisztán tartsuk. Ehhez nyújtanak segítséget a Bema seprőgépei. Széles kínálattal, különböző opciós tételekkel saját igényekhez igazítva állíthatók össze.

 Bema seprőgép

Bema 11 MC tolókefe munkavégzés közben – fotó: Deraland Kft.

Az alábbi linken tudja megnézni a Bema termékkínálatát:

Jól látható, hogy az üzemeltetési költségek, a talajterhelés és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére nem feltétlenül egy nagy értékű új erőgép beszerzésével lehet választ adni, hanem a meglévők hatékonyabbá tételével is el lehet ezt érni, és mindezt egy új gép bekerülési értékének töredékéből.

A Deraland Kft. akcióival, forgalmazott termékeivel kapcsolatban látogasson el weboldalukra, közösségi média felületeikre továbbá érdeklődjön viszonteladó partnereiknél!

https://deraland.hu/

deraland