Akciós + Tegnapi Vonó szerkezet alkatrészek 0 hirdetés

Akciós + Tegnapi Vonó szerkezet alkatrészek 0 hirdetés

Részletes kereső »
Honnan számoljuk a távolságot?
X
Automatikus beállítás

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást, vagy adja meg irányítószámát, települését!

Mind (0) Gazda (0) Kereskedő (0)
Kedvencek Előzmények
"A vonó szerkezet alkatrészek olyan járművekhez, erőgépekhez kapcsolódó berendezéseket, felszereléseket, alkatrészeket jelentenek, amelyek segítségével lehetségessé válik a vízszintes irányú erőátvitel, ezáltal a vontatott járművön (pl. pótkocsi, vagy valamilyen más, önjárásra képtelen szerelvényen) található rakomány mozgatása.A vontató jármű sok esetben valamilyen traktor. A vontató és a vontatott jármű összekapcsolása több módon is lehetséges, általában ezt hivatottak megoldani a speciális vonó szerkezet alkatrészek. A vonó szerkezet alkatrészek közé olyan alkatrész változatok tartoznak, mint a vonófejek, vonószemek, vontató háromszögek, vonóhorog, vonórúd, vonórúd golyó, kampó, feszítőorsó. "
Olvasson tovább

Nem található a keresési feltételeknek megfelelő hirdetés a piactéren!

Kérjük ismételje meg a keresést más kifejezéssel, vagy más kategóriában.

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére és értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb önnek szóló ajánlatokról!

A hirdetésfigylőre feliratkozásával hozzájárul email címe ezen célú kezeléséhez, és a keresésnek megfelelő hirdetések emailben történő elküldéséhez.

[bezárás x]