Eladó egy újszerű állapotban lévő, Hidromek HMK 102B, típusú kotró, 2018-ban gyártották. N - Eladva

Frissítve: 2019. május 23., 07:34 | Azonosító: 6955469  
Ár:
4.100.000 Ft
Állapot:
Használt

Leírás

Eladó egy újszerű állapotban lévő, Hidromek HMK 102B, típusú kotró, 2018-ban gyártották. Nagyon kevés üzemórával, (13xx), végig vezetett szervizkönyv. Tehermentes, átirható, saját tulajdon!!  Újonnan az Axial-tól vásárolt.  60 hónap műszaki vizsga!! Szállítás megbeszélés tárgyát képezi.
Pár infót írok a gépről, ami tájékoztató jellegű, bármilyen további információ telefonon.
Tágas kezelőfülke, növelt üvegfelületek jellemzik a HMK 102B típusú rakodógépet. Ennek köszönhetően kezelő-barát kialakítás jellemzi a fülkét: rugós ülés, radió-CD lejátszó, opcióként elérhető légkondicionáló, tároló rekeszek.
A kezelő kényelmét, valamint a kedvezőbb munkavégzést segíti elő szintén a joystick kezelőszerv. A kotró szerelék finomabb kezelését segíti elő.
A speciális kialakításnak köszönhetőn mélyebb ásási mélység és kiemelkedő emelési magasság jellemzi a HMK 102B-t. A teleszkóp kotrószerelék és a joystick vezérlés elősegíti a precíz munkavégzést.
Az erőátviteli rendszer a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiát, komponenseket ötvözi magába. A legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő Perkins motor 6 előre és 3 hátra sebességgel rendelkező váltórendszerrel egészül ki.

MSS
Rops/Fops kabin
LCD kijelző
4:1-ben kanál a homlokrakodó szereléken
600 mm-es mélyásó kanál a kotrószereléken
teleszkóp gém a kotrószereléken
kalapács és markoló csövezés
összkerékmeghajtás,kartámasszal, fejtámlával ellátott kezelő ülés, tolatójelzés, tükrök,munkalámpák, közúti világítás, biztonsági öv.

Motor: Perkins
Teljesítmény: 74,5 kW / 100 LE
Max. ásási mélység: 5710 mm

Az ár áfával értendő!
Tisztelettel, Mátyus JánosKapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]