AW IMPEX NÉGY ÉS ÖTCSILLAGOS RENDSODRÓ, RENDTERÍTŐ, RENDKÉPZŐ, RENDFORGATÓ eladó Lejárt hirdetés

Ár:
105.000 Ft +ÁFA
Állapot:
Új
Eladó / bérelhető:
Eladó
Gépigény (Lóerő):
0-80
Munkaszélesség (cm/sor):
1.00
Gyártási év:
2019
Függesztési mód:
Vontatott

Leírás

Tisztelt Gazdálkodó!

Tekintse meg havi szinten frissülő RENDKÍVÜLI AKCIÓS AJÁNLATUNK elnevezésű hirdetésünk alatt megjelenő termékeinket, melyek az adott hónapra, évszakra jellemző sajátossággal kerülnek kínálatra.

Jó minőségű 4 és 5 csillagkerekes rendsodró , amely könnyen átalakítható a csillagkerék tartó karokkal terítési pozícióra.

4 csillagos rendsodró: 95.000 Ft + Áfa
5 csillagos rendsodró: 105.000 Ft + Áfa

A zöldtakarmányozáshoz tartozó gépcsaládok és alkatrészeik mellett, a gazdabarát TEMPEL KFT. széles ár(u)skálán forgalmaz kommunális és csomagolástechnikai eszközöket is.
 
Cégünk vállal PÁLYÁZATOKKAL KAPCSOLATOS TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉST, valamint folyamatban lévő pályázatok PROJEKTMENEDZSELÉSÉT is. Bővebb információ megtekinthető a honlapunkon.

2018. május 25. napjától az Általános Adatvédelmi Rendelet az Európai Unióban egységesen hatályba lépett. Ennek megfelelően Társaságunk szeretné Tisztelt Érintett önkéntes alapú hozzájárulását kérni, hogy személyes adatait meghatározott célból kezelhessük és felhasználhassuk. Kérjük, hogy honlapunkon megtalálható Adatvédelmi Szabályzat és Tájékoztatót legyen kedves elolvasni, és hozzájáruló nyilatkozatát részünkre megküldeni szíveskedjen.
Támogató munkáját köszönve: TEMPEL KFT.

Alkatrészes, szervizes valamint értékesítő kollégáink tekintélyes szakmai tapasztalatát a „Kapcsolat” vagy az „Elérhetőség” menüpont segítségével veheti igénybe.

Kapcsolódó apró/állás ajánlat

 • Eladó PZK-7 csillagkerekes rendsodró

  Eladó PZK-7 csillagkerekes rendsodró
  220.000 Ft

  2020-06-06 Csillagkerekes rendsodró Kiskunmajsa

  Eladó a képeken látható 1994-es évjáratú Pzk-7 csillagkerekes rendsodró, azonnal munkára fogható jó állapotban. További informàciókért érdeklődjön telefonon! Szállításban tudok segíteni.

  220.000 Ft
 • Göncöl 7 rendsodró

  Göncöl 7 rendsodró
  200.000 Ft

  2020-06-06 Csillagkerekes rendsodró Mohács

  Eladó egy 7 csillagos magyar rendsodró. Én 6 csillaggal használom, kis területek miatt de meg van a 7edik csillag kerék is.

  200.000 Ft


Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]