Eladó ló- és állattartásra alkalmas visontai családi ház kisbirtokkal - Törölt hirdetés

Ár:
11.500.000 Ft
Eladó / bérbeadó:
Eladó
Alapterület:
5618.00
Alapterület mértékegysége:
m2

Leírás

Keressük Visontán található belterületi ingatlanunk új tulajdonosát. Az ingatlan önálló életmódra, gazdálkodásra, ló- és állattartásra vagy akár falusi turizmusra is alkalmas.
A faluról: Budapesttől 80 km-re, Gyöngyöstől 8 km-re, a Márta lábánál fekvő, rendezett, nyugodt, jó infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, uszoda) és jó megközelíthetőséggel rendelkező kis település.
A telekről: a faluközponttól néhány percre a főút mellett, ennek ellenére csendes, nyugodt környezetben található, területe 5618 m2. Besorolása belterület. A telket az aszfaltozott főút és egy vele párhuzamos földes dűlőút határolja a két végéről, így a hátsó kertrész - 5000 m2 bekerítetlen földterület, amely művelésre és legeltetésre egyaránt alkalmas - munkagéppel könnyen megközelíthető, de a dűlőút tereplovagláskor is kiválóan használható, ahonnan a falu megkerülhető.
A lakóépületről: egy 180 m2-es és egy 70 m2-es külön bejáratú lakrészből áll. A nagyobb lakórészben (teljesen közművesített) konyha, kamra, előszoba/étkező, fürdőszoba és WC, nappali és 2 szoba található, helyenként látszó fafödémmel. A meleg vizet éjszakai áramról táplált villanybojler, a fűtést helyiségenként gázkonvektorok, illetve a nappaliban még vaskályha is biztosítja. A kisebb lakrész közmű nélküli, jelenleg tárolásra használatos, de közművesítés után független lakrésszé alakítható. Az épület falazata vegyes építésű, tetőszerkezete teljesen felújított, nem parasztház jellegű.
A melléképületekről: az ingatlanon különálló melléképületek is találhatóak: istálló, présház (istállónak is használható), kisméretű téglával falazott borospince, ezekben villany a bevezetett közmű.
A házat gyümölcsfákkal (dió, cseresznye, meggy, őszibarack, birsalma, körte) és dísznövényekkel beültetett füves kert övezi, amely ásott kúttal is rendelkezik.
Az ingatlan tehermentes.Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]