Mezőgazdasági üzem -Céggel egyűtt Eladó+ 240.ha. Szántó földel Lejárt hirdetés - Moderálás alatt

Ár:
589.000.000 Ft
Eladó / bérbeadó:
Eladó

Leírás

ALKALMI VÉTEL !- FÖLDMŰVES GAZDÁK ,BEFEKTETŐK,- Családi Vállalkozók Figyelem !- Az eladó INGATLANOK Most-akár RÉSZLET FIZETÉSSEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK !

BEJÁRATOTT - JELENLEG IS JÓL MŰKÖDŐ 3.ha.-os területen- aszfalt úttal kiépített MEZŐGAZDASÁGI ÜZEM CÉGGEL EGYÜTT- FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEKKEL! + 240.ha JÓ MINŐSÉGŰ Szántóföld- HOSSZÚ TÁVÚ Bérleti joggal ELADÓ !!!!

A Román határ közelében eladásra kínálunk egy nagy teljesítményű 4173 nm-es építménnyel rendelkező Gabonatároló, szárító, tisztító üzemet, a hozzá tartozó közel 3 ha gyümölcs fákkal beültetett majorral.
Az üzemhez tartozó nagy teljesítményű CIBRIA szárító-tisztító a hozzá tartozó gabona tárolókkal ,BEVIZSGÁLÓ LABORRAL és engedélyekkel,jól működő céggel együtt eladó!

A határ közelsége miatt a magtár épületek bértárolás, INTERVENCIÓS TÉROLÁSRA is alkalmasak.-AMELY TOVÁBB FEJLESZTHETŐ !
A szárító, tisztító üzem pedig nemcsak a környező települések gazdái használják, hanem több éves megrendelésekkel is rendelkezik a cég!-amely átadásra kerűl!

A Major + a Szárító tisztító üzem eladásával együtt átadásra kerül 240.ha- SZÁNTÓ-HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLETI JOGA is !!!!- valamint az üzem működéséhez szükséges gépek, járművek szállítószalagok stb... valamint a gépjavító műhely teljes berendezéssel.-
Így az új tulajdonos zökkenő mentesen tovább folytathatja a gazdálkodást.- mivel a telepen TÖBB FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK ADOTTAK !

A telep saját trafóval rendelkezik, - villanyáram korlátlan használata biztosított, a földgáz felhasználási lehetőség igény szerint bővíthető !


A Major -Ingatlanokkal + Szántófölddel: - Áfa mentes !
Gabona Szárító-Tisztító- céggel együtt eladó !
BEFEKTETŐI IGÉNY ESETÉN AZONNALI BÉRLŐ HOSSZÚ TÁVRA BIZTOSÍTOTT !

A gabonatárolók,- Szárító-Tisztító Üzem Céggel együtt ELADÓ- valamint az adás vétellel egy időben + a 240.ha.SZÁNTÓ HOSSZÚ TÁVÚ MŰVELÉSE is átadó- melyen az új tulaj elkezdheti a gazdálkodást.

A Működő Mezőgazdasági telep CSAK EGYBEN ELADÓ !
Irányár : 589.Millió.-Ft !
KOMOLY- MEGBÍZHATÓ VEVŐ RÉSZÉRE .- RÉSZLETFIZETÉS MEGOLDHATÓ!

A CÉG FÖLDMŰVES TEVÉKENYSÉGRE BEJEGYZETT ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK ! ,amely pályázatokhoz stb... uj földtörvény feltételek szerint szükséges.

A Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Várom érdeklődését-akár hétvégén is !Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]