Horgássz a Nemzetközi Horgász Versenyvízen Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tiszán Lejárt hirdetés

Ár:
1.500 Ft +ÁFA

Leírás

Horgássz a Nemzetközi Horgász Versenyvízen Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tiszán !!!

Ebben a szép időben gyere és horgássz az ALCSIHORGASZHELY-en !!! Nyitva az év minden napján 0-24 órában !!! Itt horgászás közben is PÉNZT keresel !!! Már PayPal-al és MoneyTou-val is tudsz fizetni !!! Tudtad , hogy családi , gyerek , légváras , céges , sütős - főzős - grillezős rendezvények lebonyolítására is kibérelheted az ALCSIHORGASZHELY-et ???
Szeretettel vár a www . ALCSIHORGASZHELY . hu Csapata !!!
Február hónapban csatlakozott az ALCSIHORGASZHELY Csapata a " 10 Millió FA Horgász Közösséghez " , hogy kellemes , tiszta és igényes környezetet tudjunk nyújtani az ide látogató horgászok számára.

Szolnok városközponttól néhány kilométerre , csendes vízparti 32m2-es telken lehet kellemes körülmények között horgászni. Az Alcsiszigeti Holt-Tiszába minden évben több alkalommal van haltelepítés. A horgászhely a Nemzetközi Horgász Versenyvízen a versenypályától nem messze található a jobb parton. Természetesen a horgászjegyet is lehet vásárolnia annak , akinek nincs engedélye erre a vízfelületre.
A horgászhely megközelítése nagyon egyszerű.:
A 4-es számú főközlekedési úton Budapestről - Debrecen irányába közlekedve a Szolnok elkerülőn található MOL töltőállomásnál kell lefordulni az Alcsiszigeti útra és a kereszteződéstől durván 1 km múlva a 142 szám alatt található ez a csodálatosan szép , csendes , igényesen kialakított környezet. Aki ide eljön és halat akar fogni az biztosan nem tér haza hal nélkül.
A területig aszfaltozott út vezet. A vízparti telek másik oldalán ingyenesen lehet parkolni.

Alcsiszigeti Holt-Tiszán horgászóknak ...

Az Alcsiszigeti Holt-Tiszáról , halakról , haltelepítésről és a horgász versenyvízről...

Az Alcsiszigeti Holt-Tisza az élő Tiszának az ásás résznél történő levágása végett jött létre.

Mintegy 17 km hosszú patkó alakú holtág jött létre, a víz mélysége változó, a 4 -es főút Evezős Csárda melletti részen (evezős versenypálya) 3-4 m.

Haltelepítés az Alcsiszigeti Holt-Tiszán.:

2018.05.11 - 6.000 kg. hal , 2.500 kg III. nyaras ponty és előnevelt süllő 150.000 db
2018.09.25 - 6.000 kg. hal

2019.04.08 – 1.000 kg. keszeg, 8.000 kg ponty

2019.04.18 – 8.000 kg fogható méretű háromnyaras ponty

2019.05.09 - 4.000 kg fogható méretű háromnyaras ponty

2019.05.30 . 210.000 db. előnevelt süllő lett telepítve az Alcsiszigeti Holt-Tisza három pontján


Törpeharcsa gyérítés:
2019.04.16 - 3.500 kg törpeharcsa lett gyérítve az Alcsiszigeti Holt-Tiszából. Folytatás ősszel várható.

Alcsiszigeti Holt-Tisza, mint horgászvíz.:
Mint a legtöbb holtág, ez is változatos. A fenék akadó mentes, ennek többek között az is az oka, s egyben az ára, hogy meglehetősen iszapos. Közepesen laza iszaprétegének vastagsága 30 és 120 centiméter között váltakozik. Legmélyebb pontja (9 méter). A holtág közepén ez a kelet-nyugat irányú rész a keleti kanyarban mély igazán, majd nyugat felé haladva egyre (4, illetve 3 méteres mélységek) sekélyebbé válik. A nyugati kanyar előtti 2-2,5 méter a legjellemzőbb, de találhatunk másfél méternyi vizeket is.

Alcsiszigeti Holt-Tisza halfaunája.:
Nagyon sok hal van az Alcsiszigeti Holt-Tiszában, főként az állandó versenyek miatt. Évente 3-5 alkalommal van haltelepítés. Tulajdonképpen a kecsege és a márna kivételével csaknem minden tiszai halfajból kerül a holtágba.

Fogható halak.: amur, angolna, balin, busa, csuka, harcsa, kárász, keszeg, kősüllő, naphal, ponty, sügér, süllő, törpeharcsa.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed , akkor gyere el az Alcsi Horgászhelyre és beszélgessünk egy kellemeset horgászás közben , vagy írj egy e-mailt nekem.Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]