Fendt34 adatlapja

Becenév: Fendt34
Csatlakozott: 2008-10-30 17:37:51
Utolsó belépés: 2020-12-22 20:01:28
Fórum hozzászólás: 19

Fórumhozzászólásai

Fendt online alkatrész katalógusra nem tud valaki valami linket?

Időkép radaron semmi jelzés. 20 mm fél óra alattsmile innocent Fejér észak

Előzmény: MrPoke #1390 hozzászólása



Azért egy kicsit komolyabb, egy traktortipusnak több mint egy évbe telik a Fendt informatikusoknak a hajtásprogramok megírásasmile sweatdrop. A Amúgy a 800-as széria a Fendt legbizhatóbb szériája. Mielőtt kereskedelmi forgalomba került a vario váltó rengeteg teszten átment, nem kell aggodni miatta. Nagyban kezelő függő a hidraulikus váltók élettartama, és persze a kosz az ellensége. Megfelelő szervíz nagyon fontos.

Előzmény: MrPoke #1375 hozzászólása



Agro-Derner Kft.

Ausztriában Melk környékén öntözik a szőlőket, annyira kevés az idei csapadéksmile oops

https://index.hu/kulfold/2022/08/13/nemetorszag-rajna-folyo-kiszaradas-szarazsag-idojaras-gazdasag/.
A jégerünk egész Európára kihatsmile confusedsmile rolleyes

Előzmény: Hali Laci #1273 hozzászólása



A vontatásra vonatkozó műszaki feltételeket a 6/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet 21.§ és 22.§-ai szabályozzák. A „fekete rendszámos mezőgazdasági vontató húzhat-e két piros rendszámos mbp 6,5 t pótkocsit vagy más típusú pótkocsit?” kérdésre a válasz: igen vontathat, amennyiben a vontató hatósági engedélyébe a jármű vontatóként, mezőgazdasági vontatóként szerepel, a forgalmi engedélybe bejegyzett vontatható össztömeget a vontatmány nem haladja meg, a pótkocsik össztömege nem haladja meg a vontató össztömegének a négyszeresét, üzemi fék nélküli könnyű pótkocsi gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel abban az esetben vontatható, ha a pótkocsi össztömege nem haladja meg a vonó jármű 68 kilogrammal növelt saját tömegének a felét, ráfutófékkel felszerelt pótkocsi abban az esetben vontatható, ha a pótkocsi össztömege nem haladja meg a vonó jármű össztömegének a háromnegyedét. Lassú jármű pótkocsija gépjárművel nem, mezőgazdasági vontatóval pedig csak abban az esetben vontatható, ha megfelel a mezőgazdasági vontató pótkocsijára vonatkozó előírásoknak. A gépjármű által vontatható pótkocsi össztömegét a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömegére vonatkoztatott motorteljesítmény figyelembevételével kell megállapítani. A megengedett legnagyobb össztömegre vonatkoztatott motorteljesítmény mezőgazdasági vontató és lassú jármű esetében 2,2 kW/tonnánál kevesebb nem lehet.

Pótkocsi vontatására alkalmas jármű esetén a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege alapulvételével kell a fajlagos motorteljesítményt meghatározni. A rendelet 21.§ (5) bek. alapján vontatóval és mezőgazdasági vontatóval legfeljebb két pótkocsi, lassú járművel egy pótkocsi vontatható”

Előzmény: mtz1221 #7755 hozzászólása



Fordított polaritással. Elektróda a + oldalon.

Előzmény: Diesel Tibor #535 hozzászólása



Generátort nézd meg. Idén hasonlo problémánk volt. Szénkefe csere a generátorban

Előzmény: tuto1 #8657 hozzászólása



Múlt heti eladás Trigo 85 netto

Előzmény: Domi.106 #713 hozzászólása



Nekünk egy 200 lovas van 140 hektárra. 250-300 óra megy bele egy évben a talajmunkákra. Közepes és kötött földeken fele arányban. A szántásra méretezd a többi talajmunkát játszva elvégzi.A 800 széria a legkiforrottabb. Megbízható, nem tudok rosszat mondani róla. Ha újat veszel várd meg a februári Hannoveri kiállítást, az Agritechnikára mindig csinálnak valami újítást.

Előzmény: VMisi #766 hozzászólása


A variokban automatikus határterhelés-szabályozást találunk(TMS), amely terhelésváltozás esetén módosítja a hajtáslánc-áttételt és határok között tartja a fordulatszámot. A
határterhelési százalékot tudjuk állítani az adott munkának megfelelően. Valamint fontos a Joystick négyfokozatú gyorsítási mérték-kapcsolójának helyes beállítása. Ezáltal, a tempomat és a helyes motor fordulatszám megválasztásával, elkerülhetjük a rendkívül magas nyomáscsúcsokat a hajtóműben, kedvező fordulatszám tartományig tudjuk terhelni a motort, üzemanyagot takarítva meg.
A vario kezelését egy nap, nem tanulja meg a kezelő, ahhoz hogy ki tudjuk használni ami Fendtekben rejlik, ahhoz képezni kell a kezelőnek magát.
Az egyik legegyszerűbb váltó amúgy. Rendszeres olaj és szűrőcsere mellett örökös.

Előzmény: Sk Laci #19826 hozzászólása



Előzmény: T.Márton #5755 hozzászólása



Ó. Múlt héten adtuk el, a héten már el is szállították.

Előzmény: .Feco. #5753 hozzászólása



Netto

Előzmény: SCHLEPPER #5745 hozzászólása



Pannonetanol múlt héten 5000, én ennyiért adtam el. Tegnap Trigo 5100ért keresett. Fejér megye

új homokfuvók: www.makler.husmile surrender

A nyerset 28-as vízig veszik, de visszaszámolják szárazra a súlyt. és a gazmagokra allergiásak, van egy két rossz lelkű ember a mázsaházban, azokat kerülni kell. Mivel itt lakik az ügyvezető, emiatt 3400 ajánlottak nekünk a nyersre. Júliusban azt mondták hogy még nem szerződnek, mert piaci áron, tőzsdei áron vásárolnak.hát megszívták. Én nem kötöttem le, az üzletkötőjük azt mondta , hogy tároljam. Az elmúlt évek tapasztalataim szerint 500-700 forinttal a piaci ár alatt vannak

Szabadegyháza nyers 3200-3400 között, szárítva 4000-4100 körül kötöttek múlthéten

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Jövedelmező mezőgazdasági vállalkozások, illetékmentes földszerzés, dráguló üzemanyagok – hírek csütörtökön
Kizárólag robotok által megművelt szántóföld?
Kizárólag robotok által megművelt szántóföld?
PREGA Konferencia és Kiállítás 2023. február 8-9.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Regent tukan gruber
Regent tukan gruber

2.050.000 Ft

Warynski kotró gép rakodó eladó
Warynski kotró gép rakodó eladó

1.100.000 Ft

Eladó Mv Talentum tritikálé vetőmag
Eladó Mv Talentum tritikálé vetőmag

260 Ft

Műtrágyaszóró 1500 literes,  új raktárról,  azonnal elvihető,  ponyvával,  kardántengellyel
Műtrágyaszóró 1500 literes, új...

498.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]