1. A Fórum megnyitása
A fórumot bejelentkezés nélkül is olvashatja, de a hozzászóláshoz be kell lépnie, amit csak regisztrált felhasználó tud megtenni. Amennyiben még nem regisztrált, a honlap jobb felső sarkában látható modulon keresztül megteheti.

A honlap felső menüsorában található a Fórum. Erre rákattintva egy olyan felület nyílik meg, ahol lehetőség van a témák közötti célzott keresésre.

2. A Fórum keresőfelülete

Az eligazodást a Fórum témái között egy keresőmotor segíti.

Miután beírta a keresési mezőbe a választott kifejezést, megadhatja, hogy a keresési találatok név vagy dátum szerint listázva jelenjenek meg, illetve az is kiválasztható, hogy milyen sorrendben legyenek (csökkenő, növekvő).

Ugyanitt megadható az is, hogy a Fórumtémákban vagy a Hozzászólásokban történjen a keresés. Ez a legördülő menüt jelölő nyílra kattintva érhető el.
•    A Fórumtémák közötti keresés kizárólag a témák neveire vonatkozik.
•    Az összes téma összes hozzászólásában való kereséshez válassza a Hozzászólásokban opciót.

A Fórum kategóriái között való kereséshez kattintson az Összes kategória mellett lévő legördülő menüt jelző kis nyílra, majd egy kattintással válasszon ki egy kategóriát.

3. Friss fórumtémák

A Fórum jobb oldali oszlopában megtekinthetők a legutoljára létrehozott Friss fórumtémák. A választott témakör fórum felületének megnyitásához kattintson a címre.

4. Online felhasználók
A jobb oldali oszlopot lejjebb görgetve találja meg az Online felhasználók listáját. Azok a regisztrált tagok tartoznak ide, akik engedélyezték az adatlapjuk nyilvánossá tételét.

Kattintson rá valamelyik online felhasználó nevére. A megnyílt adatlapon találja a felhasználó különböző adatait, Fórumhozzászólásait, továbbá a Kapcsolatfelvételi lehetőségeket. Ha üzenni szeretne a felhasználónak, töltse ki az űrlapot. Adja meg a saját nevét, e-mail címét, az üzenet Témáját és fogalmazza meg Az üzenet szövegét.

A Kérek másolatot a levélről előtti jelölőnégyzetre kattintva igényelhet az elküldeni kívánt üzenetről egy másodpéldányt, amelyet az Ön e-mail címére továbbítunk. Az üzenet elküldéséhez kattintson az E-mail küldése gombra.