1. Nyereményjáték:

Január 31. 10 órától február 3. 11 óráig lehet jelentkezni standunkon nyereményjátékunkra, ahol Öné lehet a Truper talicska, lapát, szerszámkészlet, továbbá Agroinform lapelőfizetések egyike!

Mit kell tennie Önnek a játékban való részvételhez?

Regisztrálnia kell a helyszínen. A regisztráció azt jelenti, hogy nevének, e-mail címének megadásával weboldalunk - az Agroinform.com portál - regisztrált felhasználójává válik. A regisztrációval könnyebben adhat fel hirdetést oldalunkon (sőt, módosíthatja is azt), fórumozhat, valamint hírlevelet juttatunk el Önnek, és hamarosan friss szakmai cikkeink egy részét is így tudja elolvasni.

Jelentkezni a helyszínen az F pavilon 104 / D - Truper standon lehet!

ť Ismerje meg a kertiszerszámokkal forgalmazó Trupert! Kattintson ide!

2. Ingyenes Használtgép Katalógus Önnek is - itt a GépTipp 4!


Elérhető a standunkon és a vásár területén az Agroinform hostess hölgyektől a vásár ideje alatt! A katalógus minden eddiginél több magyar mezőgazdasági használtgép ajánlatot gyűjtött össze. Ne feledje, hogy a mezőgazdasági gépek ár-érték összehasonlításához, vásárlás előtti tájékozódáshoz mi vagyunk azok akik a legtöbb ingyenes információt kínáljuk mezőgazdasági vállalkozóknak, termelőknek, gazdálkodóknak! Elad vagy vásárol - tudnia kell, hogy mi mennyibe kerül!

Itt a weboldalunkon és a GépTippben háromszáz kereskedő 15.000 gépajánlata vár Önre!