Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzéseid.

Az idei évben 30 kategóriában van lehetőség leadni a pályázatot, többek között "Agár" kategóriában is, mivel az agrár iparágban is elindulni látszik a rohamos digitális fejlődés. Ezek az oldalak nem hasonlíthatók egyetlen más kategóriához sem, ezért a zsűri kifejezetten figyelni fog a megvalósításra. Minden olyan honlap nevezését várjuk ide, amely köthető az agrár tevékenységhez. Az ötletes kivitelezés mellett fontos szerepet kap majd a megfelelő tartalom, illetve a reszponzív design alkalmazása is.

év honlapja

Forrás: azevhonlapja.hu

De mégis mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

Elismerést

Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói értékelhetik, hanem egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján. Továbbá közönségszavazásunkon is hatalmas tömeget mozgósíthatsz és népszerűsítheted weboldalad/applikációd, ezzel növelve látogatóid számát.

Publicitást

A honlapod/appod a vállalkozásod egyik legfontosabb eszköze, tehát a népszerűsítésével növelheted a sikerét. Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg, olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, a marketing.hu, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák, stb. Ezen felül a nevezőket megjelenítjük 33.000 fős követőbázisú Facebook oldalunkon, weboldalunkon és további social felületeinken.

Szakmai kapcsolatokat

Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra tehetsz szert, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket és kiterjesztheted szakmai kapcsolati hálódat!

Motivációt

A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad vagy applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését. Továbbá lehetőséged lesz, hogy tanulj másoktól, illetve benchmarkold mások digitális megoldásait.

az év honlapja

Forrás: azevhonlapja.hu

Vágj bele még ma!

Légy te a következő trendalkotó!

Ahol egyszerre inspirálódhatsz és inspirálhatsz, függetlenül a méretedtől vagy ismertségedtől – ugyanis kicsiként is lehetsz hatalmas!

Korábbi nevezőink megosztották tapasztalataikat:

"Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el.” – Fáy András Alapítvány

"A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni.”– Profigazda

"Az elismertség fontos a kollégáknak és a munkaerőpiacon is jó színben tünteti fel a céget." – ACG Budapest

Felkeltettük az érdeklődésed?

Akkor kövesd a következő lépéseket és add le pályázatod!

  1. lépés: regisztrálj honlapunkon!

  2. lépés: aktiváld a regisztrációd a megadott email címedre érkező linken keresztül!

  3. lépés: jelentkezz be honlapunkon a fiókodba! (a felhasználónév és jelszó az email-ben található)

  4. lépés: kattints a 'Nevezés' menüpontra, azon belül pedig 'Pályázat benyújtása'

  5. lépés: add le a pályázatod!

Emelkedj ki a tömegből és nyerd el "Az Év Honlapja'" díjat!

Honlapoddal vagy applikációddal december 15. éjfélig pályázhatsz!

https://www.azevhonlapja.hu/

"Az Év Honlapja" Team

info@evhonlapja.hu

Ez a megjelenés a Manta Digitál Marketing Kft.-vel történt együttműködés keretében jött létre.