Nem számít, hogy Önnek az Év Traktora MF 7719 S –re  vagy a zászlóshajó MF 8740 S-re van szüksége! Amennyiben bármilyen új MF 7700 S vagy 8700 S szériás erőgépet vásárol, úgy ajándékként élvezheti az 5 év gondtalan üzemelést*. Az akció a 2019 június 30-ig megrendelt gépekre érvényes az érintett szériákból.

Minden Massey Ferguson erőgépet a legmagasabb minőségi szabványok szerint építenek. Csakúgy mint a legjobb társára, úgy a Massey Ferguson erőgépekre is bármikor számíthat. Egy Massey Ferguson mindenek előtt megbízható és soha nem hagyja cserben! Massey Ferguson. Egy traktor, ami a legjobb társa.

Massey Ferguson

Az idei Év Traktora MF 7700 S széria mindegyik tagjára elérhető az 5 év gondtalan gazdálkodás. Így 140-től 280 LE teljesítményig, akár 6.000 üzemóráig élvezheti a garancia nyújtotta védelmet!

Kiterjesztett garanciacsomagok az akción kívüli, más erőgépek számára, betakarítógépekhez és körbálázókhoz**

Minden egyéb MF traktorhoz, MF kombájnhoz, MF körbálázóhoz és MF szálastakarmány géphez lehetőség nyílik meghosszabbított garanciacsomagot vásárolni. Így éveken keresztül gondtalan üzemeltetést és nyugalmat is kaphat a gépekkel együtt. A lehetőségek közül Ön szabadon választhat: 1+2 év vagy 1+4 év kiterjesztett garanciacsomagok állnak rendelkezésre az Ön új Massey Ferguson gépéhez felár ellenében**.

A további részletekért érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél. Az akció nem minősül ajánlattételnek, hiba, elírás és visszavonás jogát fenntartjuk! Részletes tájékoztatás az MF márkakereskedésekben!

Massey Ferguson

A zászlóshajó széria MF 8700 S (270-405 LE) is elérhető a kiterjesztett garanciacsomaggal

További információért és tájékoztatásért keresse még ma helyi MF márkakereskedőjét, vagy állunk szíves rendelkezésére az alábbi központi telefonszámokon:

0630-613-0122 vagy 0630-530-5565.

Tájékoztatás: /a garancia kiegészítő biztosítás/ elvben minden gép-komponenst érint, beleértve a tömítéseket, olajszivárgást, stb. (a gyártó bázis garanciája szerint). Csak azok az alkatrészek vannak kizárva, amelyek általánosan kizártak: pl. kopó alkatrészek. Azok a szerkezeti alkatrészek, amelyek a gépen a normál – a Massey Ferguson által megadott – szervízidőkben cserélendők, nincsenek /a garanciabiztosítás által/ lefedve.

*Az összesen 5 év vagy maximum 6000 üzemóra garancia akkor ér véget, ha vagy a megállapodott időtartam letelik vagy a maximális üzemórát túllépik, attól függően, hogy a két esemény közül melyik történik meg előbb. Az éves szervizkötelezettséget egy hivatalos Massey Ferguson szerződéses műhelyben kötelezően, kizárólag eredeti alkatrészekkel kell elvégezni. A kötelező, periódikus karbantartási kötelezettséget a garanciavállaló teljesíti. Az önrész káresetményenként 300 EUR. A garanciabiztosítás nem terjed ki az összes, az Austro Diesel GmbH. által az MF forgalmazó partnernek átadott biztosított gépen vagy berendezésen elvégzett változtatásra. A garanciaajánlat összesen 30 darabra korlátozódik. Tévedés, kiegészítés, mindenkori változtatás és visszavonás joga fenntartva. További részleteket a garanciális feltételekről és annak terjedelméről MF forgalmazó parterénél kaphat információt vagy itt. Ajánlat érvényessége: 2019 június 30.

**Az „1+2 év vagy 3600 üzemóra“, „1+3 vagy 4800 üzemóra“ és „1+4 vagy 6000 üzemóra“ garanciacsomagok akkor érnek véget, ha vagy a megállapodott időtartam letelik vagy a maximális üzemórát túllépik, attól függően, hogy a két esemény közül melyik történik meg előbb. Az éves szervizkötelezettséget egy feljogosított Massey-Ferguson szerződéses műhelyben kötelezően kizárólag eredeti Massey Ferguson alkatrészekkel kell elvégezni. A kötelező, periódikus karbantartási kötelezettséget a garancia vállaló teljesíti. Az önrész káreseményenként 300 EUR. A garanciabiztosítás nem terjed ki az összes, az Austro Diesel GmbH. által az MF forgalmazó partnernek átadott biztosított gépen vagy berendezésen elvégzett változtatásra. Tévedés, kiegészítés, mindenkori változtatás és visszavonás joga fenntartva. További részleteket a garanciális feltételekről és annak terjedelméről Önök az MF forgalmazó partnerénél kaphatnak. Az akció visszavonásig érvényes.

Link: biztosítási feltételek a gépek kiegészítő garanciájára vonatkozóan (GVB 2013)