homlokrakodó

homlokrakodó

homlokrakodó

homlokrakodó

A  Quicke újításai köztudottan az egyik mozgatórugója a mezőgazdasági üzletág modernizálásának és digitalizálásának. A Quicke 2019-ben is folytatta az utat a homlokrakodók és a hozzájuk tartozó munkaeszközök teljeskörű gyártásának irányában. Az új kanalak bevezetése tovább-bővíti a termékportfóliót, és új módszereket kínál a munkaeszközök testreszabásában a végfelhasználói igényeknek megfelelően.

homlokrakodó

Válassz rakodógép-kanalat a Te igényeid szerint

Az új generációs kanalakat 3 típusba sorolhatjuk:

• S típus (földkanál)
• G típus (univerzális kanál) 
• V típus (nagykapacitású kanál)

Quicky rakodógép

Gyors alkatrészellátás

Az új kanalakhoz rendelkezésre áll egy széles tartozékválaszték is, lehetővé válik, hogy „összeállíthasd a saját kanaladat” és optimalizálhasd a speciális igényeidhez. A Quicke másik fontos előnye a gyors alkatrészellátás.

homlokrakodó alkatrész

A könnyen kezelhető mátrix rendszernek köszönhetően az elérhető három fő kanáltípusból gyorsan kiválasztható mindenki számára legmegfelelőbb eszköz.

Kanálfelfogatások hegesztett vagy csavarozott kivitelben

Az utóbbit Bolt on Hook (BoH), magyarul csavarozható felfogatásnak hívjuk. Az új kanálsorozat a csatlakozások nagy választékával kombinálva lehetővé teszi a Quicke márkakereskedők számára, hogy a legtökéletesebb kanalat kínálják minden géphez, a lehető leggyorsabb szállítási határidővel. A Quicke csúcstechnológiát alkalmaz annak érdekében, hogy a kanál tökéletesen illeszkedjen minden géptípushoz.

homlokrakodó kanál

A BoH M16 és M24 csavaros felfogatásoknak köszönhetően egy esetleges gépcsere esetén nem kell a komplett munkaeszközt lecserélnie, csak a felfogatást, sokkal olcsóbbá téve így a cserét. Mert a jól bevált Quicke munkaeszközéhez úgyis ragaszkodni fog.

Henrik Jönsson, a svéd fejlesztési igazgató elmagyarázza, miért igazán egyediek a Quicke-től származó kanalak:

Kanalak a Quicke-től – A következő generáció

A kanalak és a felfogatások nagy választékának köszönhetően közel 600 variáció áll rendelkezésre:

A rakodógéptől vagy a csatlakozás típusától függetlenül mindenben megfelelnek az ügyfelek igényeinek. A Quicke továbboptimalizálta a kanál kialakítását és a munkaszöget, függetlenül attól, hogy az ügyfelek föld-, trágya-, gabona-, vagy hórakodásra használják az eszközöket.

A csavarozható (BoH M16 és M24) felfogatásoknál a kanál dupla falú kialakítással rendelkezik, amely fokozza a merevségét és megakadályozza a felfogató fülek rögzítő csavarjainak elszennyeződését, ami által azok bármikor könnyen leszerelhetők, illetve átcserélhetők maradnak. Az 500 HB keménységű vágóélek, a lemezvastagságok és az optimálisan elhelyezett merevítések nagy mértékben megnövelik a kanál élettartamát. A kúpos kialakítás hozzájárul a kanál gyors kiürítéséhez.

rakodógép

Opcióként felcsavarozható és megfordítható vágóélek (acél, műanyag és fogazott acél), körmök és oldalfalvédő műanyag koptató betétek is rendelhető hozzájuk.

homlokrakodó

homlokrakodó munkaeszközök

További információ:

Tóth István
termékfelelős
Mobil: +36 30 685 3023
Email cím: cleanfix@deraland.hu

Deraland Kft.
www.deraland.hu