Az Intergavel Kft. a közelmúltban több nagy sikerű mezőgazdasági gépárverést is szervezett, mind élőben, mind az interneten. Ezúttal ismét a weboldaluk felkeresésére buzdítják a gazdákat, ahol jó minőségű, megbízható eszközök között válogathatnak, amelyek közt az utóbbi néhány évben gyártott, kiváló vételi lehetőséget kínáló berendezések is vannak.

Július folyamán további mezőgazdasági árverések is várhatóak (a kép illusztráció) – fotó: Shutterstock

Az egyik Somogy megyei agrárcég jóvoltából kalapács alá kerülő tételekre 2020. július 15-ig lehet licitálni. A kínálatban a teljesség igénye nélkül megtalálható: Multiva Topline Super 900XL magágyelőkészítő (gyártási év: 2019), Hektor Gigant 6001 késes száraprító (2018), John Deere 608 C (2009) és Geringhoff HS II 1230/B (2013) kukorica adapterek. John Deere és Horsch vetőgépek, illetve számos további, jól használható eszköz. Az aukcióról bővebb információkat IDE kattintva talál.

Ezzel párhuzamosan, július 9-i zárással fut egy másik mezőgazdásági árverés is, amelynek választékából kiemelkedik egy Stela D1000 típusú mobil terményszárító. Az aukcióról bővebb információkat IDE kattintva talál.

Mindkét esetben lehetőség van a gépek és az eszközök személyes megtekintésére. Ennek részleteit szintén a honlapon olvashatja.

Licitálni csak regisztrált vállalkozások jogosultak. Ha még nem regisztrált, ITT megteheti.