Fagyvédelem:

szélgép a fagykárok ellen - propeller

Szélgép a fagykárok ellen – fotó: Auditker

Agrofrost fagyvédelmi szélgépek – Újdonság Magyarországon

A piacon egyedülálló fejlesztésű propellerlapátokkal, kimagasló légszállítási mennyiséggel, ezáltal magas területi lefedettséggel nyújt védelmet a gyümölcsösében. Akár környezetbarát propánműködésű gázmotorokkal, vagy költséghatékony traktor TLT hajtóművekkel is beszerezhető.

Frostbuster fagymentesítő

Frostbuster 330 fagymentesítő – fotó: Auditker

Frostguard – Frostbuster – Új fejlesztések

A belga Agrofrost gyártó által fejlesztett gépek egyedülállóak a fagyvédelmi eszközök közül: Fázisváltást kihasználva nyújtanak védelmet. Elérhető vontatott változatban; amely erőssége a nagy területlefedettség, költséghatékonyan, illetve lehelyezhető verzió, ha automata indítással inkább kényelmesen szeretné megvédeni termését.

Preciziós gazdálkodás gépei:

Pöttinger Flex Care – Újdonság

Mechanikus sorközművelő kultivátor a rugalmasság és precizitás jegyében. Könnyedén állítható sortávolságok, akár kamerás kormányzással is felszerelhető.

PÖTTINGER - FLEXCARE row crop cultivator, your advantages. Ide kattintva megtekinthetsz egy videót is róla!

Ideal Bora radiálventilátoros permetezőgép

Ideal Bora S radiálventilátoros permetezőgép – fotó: Auditker

Ideal Bora – Újdonság Magyarországon

Alacsony léfelhasználású radiálventilátoros permetezőgép a szőlészetek számára. Az egyedi kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a domborzati viszonyokhoz, 2+2 fél sor permetezésére tökéletes választás.

Lamborghini szántóföldi traktor

Lamborghini traktor: sokoldalú és hatékony – fotó: Auditker

Lamborghini Spark 140 – szántóföldi traktorok

Az új Spark 120-140 sorozat maximálisan sokoldalú használhatóságot, valamint rekordszintű hatékonyságot garantál, mind a munkavégző képesség, mind pedig az üzemanyag-fogyasztás tekintetében. Mostantól már akár RVShift, teljes powershift váltóval.

Betakarítás gépei:

Weremczuk Maja automaticÚj fejlesztések

A lengyel Weremczuk automata ponyvás gyümölcsrázógépe egyaránt alkalmas meggy, szilva, alma szüretelésre. Kevesebb munkaerő-szükséglet, akár 30 mp/fa munkasebesség és szívásos tisztítórendszer szolgálja a termelékenységednek hatékonyságát.

Billo szedőkocsik

Több mint 40 éves Billo Srl. portfóliójában jó ár-érték arányú gyümölcsszedő kocsik érhetők el korszerű hibrid és elektromos meghajtással, 4 kerék kormányzással, osztott, külön-külön szintezhető platformmal, ládakezelővel, automata sortartással. Mindent tud, amit egy szedőkocsinak tudnia kell.

Soralj és sorköz művelők:

Lotti IT 40 – Újdonság

Kétoldalas soraljművelő, most már akár a 4,1 m sortávolságokba is! Mellső vagy hátsó, 3 pont függesztésre is szerelhető. Elektro-hidraulikus alapgép, akár a traktor hidraulikarendszerétől teljesen független kivitelben is. Számos aktív hidraulikus munkaeszközzel is felruházható, legyen az forgóborona, seprű, törzstisztító, saraboló kés, töltögető kapa vagy fűkasza.

Zanon oldalazó talajmaró

Zanon oldalazó talajmaró – fotó: Auditker

Zanon ITC 100

A jól ismert olasz Zanon gépgyártó is felvette portfóliójába a klasszikus felépítésű, de kiválóan dolgozó, oldalazó talajmarót. Elsősorban a nagyobb sor- és tőtávolságú gyümölcsösök gépe lehet, de megbirkózik a kisebb sortávolságokkal is. Ez 4-6,5 m sortáv közötti gyümölcsösöket jelent.

Berti TFB Y

Ez a szárzúzó dupla falú Strenx anyagból készült zúzótérrel, magas kopásállósággal rendelkezik. Ezen anyag felhasználása vékonyabb zúzótengelyt tesz lehetővé, amelynek köszönhetően könnyebbé válik az indíthatóság és a forgó egységek kevésbé terhelik a csapágyakat. Egyedi rotorának és az edzett kalapácsoknak köszönhetően 8 cm vastagságig mindent megesz.

Alagútfólia fektető: Újdonság!

A kis helyigényű, hatékonyabb fólia szélbetakaró egység.

Ezeket a gépeket megtekintheti az Auditker standján az A pavilonban. További gépeink egy mondatban:

Sfoggia ST 9 palántázógép:

akár 5500 tő/óra/fő.

Ocmis öntöződobok

Egyedülállóan nagy variálási lehetőség a tömlő átmérőjében és hosszában.

Ostraticzky:

Könnyedsége ellenére az egyik legstrapabíróbb korongos metszőgép.

eMetsző bemutató rész

Elektromos metszőollók minden fajta felhasználásra. Vékonytól a vastagig, ergonomikustól a költséghatékonyig.

Lamborghini Spire F – kertészeti traktorok

A frissített típus síkpadlós fülkét kapott. Hatóságilag minősített aktív szénszűrővel rendelkezik. Elektromos 3 pont függesztéssel-és Hydroszilentblokkos fülke-lengéscsillapítással is rendelhető.

TopCon automata kormányzás – demófal

A munkagép vezérlés adaptálhatóságában az élen jár. Akár 100 m/óra sebességnél is tudja a 2 cm pontosságban vezetni a traktort.

Keresd az Auditkert az AGROmashEXPO-n az A pavilon 209B standján!

Vagy az alábbi elérhetőségeiken:

E-mail cím: info@auditker.hu

Weboldal: https://www.auditker.hu/