Barikell prémium kategóriás duplatárcsás betonsimítógép-család

Helikopter rendszerű betonsimítógép aljzatbetonok, ipari padlók simításánál alkalmazható a családi házaktól egészen az ipari csarnokokig. Ezekkel a forgótárcsás betonsimító gépekkel akár tükörbeton felület is készíthető, amely tömör és egyenletes minőségű, ezáltal a drága padlókiegyenlítő anyagok szükségtelenné válnak. A gép használatával a felületkeményítő anyagok is bedolgozhatóak (kopórétegek, színező rétegek).

A Turbosol termékcsalád kiemelt tagja a TM27.45 estrich és szerkezeti betonkeverő és továbbító gép.
Óránként akár 4 m³ 0-24 mm szemcseméretű anyag megkeverésére és szállítására is alkalmas gép, amely nagy teljesítményű csavarkompresszorának (4500 l / perc, amely használható külön levegős eszközök részére is) segítségével 60 m magasba és 140 m távolra is képes eljuttatni a megkevert anyagot. A gép rendelhető közúton vontatható kivitelben is!

Edilgrappa MU-26, a kézi akkumulátoros, vagy hálózati árammal működtetett hidraulikus kézi vágó-hajlító gépcsalád tagja
Az Edilgrappa cég egyik legkeresettebb tagja az MU 26-os, amely képes a 26 mm átmérőjű köracélt egy szempillantás alatt elvágni a 32 tonnás hidraulikus nyomóerejének segítségével, mindezt egy 11,5 kg tömegű géptesttel. A termékcsalád számos nehéz feladatra kínál megoldást, de akár egyedi igényekhez is igazodik.

A Fiori önjáró betonkeverő család legsikeresebb tagja: a DB260CBV

A DB260CBV-vel gyorsabbá tehetjük a betonozási munkálatokat építkezéseken belül a mozgékonyságának és a rendkívül sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően. A DB260CBV saját rakodókanalával lehetővé teszi az óránkénti akár a 4-5 keverési ciklust is. A keverési minőséget a beépített mérőrendszer szabályozza, így készíthető a géppel minősített beton a beprogramozott receptúra szerint. Az anyag kiadagolását elősegíti a 180°-ban forgatható dobtartó szerkezet és a forgatható anyagkiömlő csúszda is, illetve az egymástól függetlenül kormányozható első és hátsó felfüggesztés is. Nehéz terepekre való bejutást az összkerékhajtás könnyíti meg.

Új termékcsoportunk, a mini kotrók és a mini rakodók legjobb ár-érték arányú tagja: a MESSERSI SL45 mini rakodó

A meghajtását egymástól független 4 bolygóműves hidromotor végzi, amelynek egy Kubota V 2203 motor szolgáltat megfelelő olajellátást. A gép 2300 kg-os tömegét tekintve a mini rakodók közepes osztályába sorolható, súlyának egynegyedét képes felemelni és mozgatni. A rakodó csatlakoztatható eszközeivel válik igazán nélkülözhetetlenné.

A már 15 éve forgalmazott Polieri Tech gépcsalád középső tagja, a Tech 250 ipari kivitelű betonkeverő hosszú élettartamának és alacsony karbantartási költségeinek köszönheti jó hírnevét.

A termék érdekessége az öntartó hajtómű, amely terhelt, illetve terheletlen állapotban is megtartja a beállított szögben a keverődobot anélkül, hogy elmozdulna. A szerkezeti felépítése nagyon időtálló és strapabíró, meghajtása egyfázisú villanymotorral történik, amely leegyszerűsíti a felhasználást. Karbantartása nem igényel sok időt, csupán szükséges zsírzási pontok ellenőrzését.

A Turbosol Kft.-t 1972-től a mai napig ugyanaz a személy vezeti Magyarországon, a cég teljesen magyar tulajdonú.

Amiben a partnereink segítségére lehetünk:

- Újgép-értékesítés raktárról, vagy rövid szállítási határidővel (esetleges használtgép-beszámítás)
- Használtgép-értékesítés
- Kézi eszközök széles választéka raktárról
- Gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése építőipari gépekhez, raktárról
- Szervizszolgáltatás képzett szerelőkkel, telephelyünkön vagy akár az Önök munkaterületén
- Egyedi és speciális feladatok ellátására a TURBOSOL S.P.A. olaszországi gépkonstruktőrei állnak a Turbosol Kft. rendelkezésére
- Estrichbetonozás kivitelezése referenciával
- Gépbérlési lehetőség
- Pályázati anyagok elkészítése, segítségnyújtás