"Miért nem gondoltam hamarabb arra, hogy targoncával dolgozzak a telepen?"

Bizonyára sokan kapnak a fejükhöz, amikor a rövidtávú targoncabérlés lehetőségéről olvasnak. De hogyan is működik ez a rendszer és milyen előnyei vannak a Linde targoncáknak a mezőgazdaságban? Ezekről a kérdésekről Rácz Tamással, a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. rövidtávú targoncabérlési üzletág vezetőjével beszélgettünk.

Linde targonca

A targoncákat egy napra vagy akár egy évre is ki lehet bérelni.

Kiknek ajánlják a rövidtávú bérletet?

Rövid távú bérlet szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek szűkebb határidővel van szükségük anyagmozgató berendezésre rövidebb időszakra, akár 1 naptól, egy évig terjedő intervallumban.

Miért érdemes ezt a szolgáltatást választani, milyen előnyei vannak és milyen megoldást nyújtanak ezzel a potenciális ügyfeleknek?

Amennyiben csak rövid időre van szükség targoncára, vagy előre nem látott (akár egyszeri) anyagmozgatási feladattal szembesül a termelő, esetleg szezonálisan jelentkező igény merül fel (például a munkacsúcsok idején Big Bag zsákok pakolására, stb.), akkor azonnali megoldást jelent a rövid távú bérlet, hiszen a gépek akár 24 órán belül az ügyfeleink telephelyén munkába állhatnak.

Szakértő kollégáink támogatják ügyfeleinket a megfelelő gép kiválasztásában, így partnereink biztosak lehetnek benne, hogy az igényeiknek megfelelő eszköz áll rendelkezésükre a feladat elvégzésére.

Bérlet esetén nem kell megvásárolni a gépet, az összes szervizmunkát és kötelező munkavédelmi vizsgálatot mi végezzük el. A targonca garantáltan “munkaképes” lesz, hiszen ezek az eszközök folyamatos karbantartás alatt állnak: műszakilag, biztonságtechnikai szempontból is tökéletesen megfelelnek minden előírásnak, és ehhez minden papírral rendelkeznek.

Az oda-vissza szállítás országszerte biztosított, hiszen a gépek szállításához a fuvarszervezést mi intézzük (ha máshogy nem kérik partnereink). A kiszállítást minden esetben rövid határidővel teljesítjük.

Kiemelném, hogy Magyarországon az egyik legnagyobb bértargonca-flotta választék nálunk található meg, a legmodernebb targonca és raktártechnikai berendezésekkel együtt – a legkisebb gyalogkíséretű gépektől egészen a nagy teherbírású targoncákig.

targonca bérlés

Szakértő segít kiválasztani a legmegfelelőbb targoncát, ami 24 órán belül megérkezik a bérlőhöz.

A gépflotta életkora 2-3 év, és folyamatosan fejlesztjük ezt a készletet a piaci igényeknek megfelelő gépekkel. Célunk olyan flotta biztosítása, amellyel minden anyagmozgatási feladatra tudunk megoldást biztosítani az ügyfeleink számára.

A bérleti időszakok rugalmasak – napi, heti vagy havi bérletek lehetnek, melyek a bérlet során természetesen módosíthatóak.

A Renault Forma1-es csapat már évek óta használj a Linde targoncabérlést

Partnereink érdekében folyamatosan figyeljük a piacot és újabb igények esetén azonnal reagálunk. Az idei évben a vírushelyzet első hulláma alatt például társadalmi felelősségvállalási programunk keretében ingyenesen ajánlottunk fel anyagmozgató berendezéseket a piac azon szereplőinek, akiknél a járvány miatt különleges igények merültek fel – így került ki anyagmozgató berendezésünk lélegeztető gépekhez alkatrészt gyártó céghez, csakúgy mint a Vöröskereszthez.

Kiemelten figyelünk a különböző iparágakban jelentkező úgynevezett szezonális csúcsokra, melyekre akciókat hirdetünk meg, támogatva ezzel is az iparág szereplőit. Az agráriumban az őszi időszakot céloztuk meg egy speciális programmal, amely során a betakarítási munkákat, valamint az inputanyagok mozgatását szeretnénk megkönnyíteni.

Várjuk azoknak a termelőknek az érdeklődését, akik szeretnének új dimenziót nyitni a telepen történő anyagmozgatás terén, hiszen a Linde targoncákkal mostantól minden munka sokkal egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban történhet. A szolgáltatás igénybe vehető a Linde Magyarország honlapján.

Szívesen olvasna többet a Linde targoncákban rejlő lehetőségekről?

Mutatunk 10 érvet a Linde targoncák mellett!