Magyarországon a John Deere 6000-es sorozatú traktorok az elmúlt évtizedekben legendás hírnévre tettek szert, gondoljunk csak a 6000-es, a 6010-es, 6020-as 6030-as szériákra, valamint a legújabb John Deere 6M és R sorozatú traktorokra.

John Deere

Éljen a lehetőséggel! Vásároljon kedvezményes áron JD erőgépet.

A KITE Zrt.-nél most akció keretében limitált ideig vásárolhat új John Deere 6155M traktort:

•   GYÁRI AUTOMATA KORMÁNYZÁS ELŐKÉSZÍTÉS
•   RUGÓZOTT MELLSŐ HÍD (TLS) ÉS FÜLKE
•   NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIDRAULIKA: 114 L/P
AUTOQUAD PLUS ECO SEBESSÉGVÁLTÓ
•   NETTÓ 26 900 000 FT-TÓL

Az akció 2020.01.22. – 2020.10.15.-ig szerződött traktorokra érvényes, csupán a készlet erejéig vagy visszavonásig. Az ár KITE géptelepi átvétellel értendő és a specifikáció függvényében változhat.

További részletekért keresse KITE gépértékesítőjét!

John Deere

Gépberuházás esetén gondolkodjon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni.

KITE

A KITE szolgáltatásai a teljes gépéletút alatt segítséget nyújtanak.

SEGÍTSÉG A FINANSZÍROZÁSBAN, AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját leveszik az Ön válláról, gyors, egyszerű, kényelmes ügyintézést biztosítanak, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállalják. Új gép vásárlásakor lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a gépvásárláskor terménnyel is fizetni.

KITE ALKUSZ: GAZDASÁGÁRA SZABOTT BIZTOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

A piacon jelen lévő társaságok számos ajánlata között nehéz és időigényes megtalálni azt a biztosítást (gép, növény, állat, vagyon, felelősség és baleset), amely a mezőgazdasági termelést megfelelően tudja támogatni. A KITE Alkusz célja, hogy a gazdaságára szabott és termeléséhez igazított személyes ajánlattal időt, energiát és pénzt takarítson meg Önnek. Szakmailag hozzáértő tanácsadók segítségével kínálják Önnek a jelenleg fellelhető biztosítások közül a legkedvezőbb ajánlatot.

OKTATÁS, KÉPZÉS

Annak érdekében, hogy vevők maximális hatékonysággal és gazdaságosan tudják használni a KITE-től megvásárolt új gépeket, egy oktatási rendszert alakítottak ki, amelyben alap-, közép- és felső szintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők.

2016-ban indult a KITE komplex szaktanácsadási szolgáltatás, amely megoldást nyújt a precíziós gazdálkodás eszközrendszerének teljes körű kiaknázására. (precíziós gazdálkodási tanácsadás, gépüzemeltetési tanácsadás, agronómiai tanácsadás).

KITE

A KITE szaktanácsadási szolgáltatásával teljeskörűen kihasználhatja a precíziós gazdálkodás nyújtotta lehetőségeket.

KITE SZERVIZSZOLGÁLTATÁS: TÖBB, MINT 300 FŐS SZERVIZAPPARÁTUS

A KITE Zrt. által értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátus közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.

A KITE Zrt., mint az új John Deere és új JCB mezőgazdasági gépek egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója, gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal rendelkezik. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állnak a gazdálkodók rendelkezésére.

ALKATRÉSZ-ÉRTÉKESÍTÉS: AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE, RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljeskörű alkatrészellátást biztosítanak. Átlagosan mintegy 60 000 féle cikk található a KITE raktárakban. Logisztikai hátterük lehetővé teszi, hogy raktárakból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjanak alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásuk hátterében saját raktárkészleteiken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésükre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataik szállítják az árut a vevőkhöz.