precíziós műtrágya-kijuttató rendszer

A DAP Kft. kínálatában újdonság az idei évtől a STARTEC S.R.L.-el megkezdett együttműködés eredményeként elérhető folyékony műtrágya kijuttató berendezés család, mely az egyszerű tartályoktól az ISOBUS rendszerű traktorokhoz tervezett precíziós kijuttatókig mindent magába foglal. A Startec ECOFERT rendszere egy lineáris folyadék kijuttató INOX acél fúvókákkal felszerelt rendszer, melyet a pénztárcánk és igényeink szerint állíthatunk össze. Amennyiben a traktor nem rendelkezik ISOBUS kiépítéssel, akkor sem kell lemondanunk a computer vezérlésről, a gyártó biztosítja a monitort és a csatlakozókat, magyar nyelvű menüvel.

isobus

Miből áll a Ecofert szett?

Alapfelszereltségként a szett tartalmaz egy Performer 530 monitort, ami a vezérlésért és az adatok visszajelzéséért felel.

Abban az esetben, ha a traktor ISOBUS-al rendelkezik, úgy egy kiegészítő modul segítségével fogjuk tudni vezérelni a kijuttatást, nincs szükség külön monitor beépítésére.

startec

A traktor sebességét ISOBUS esetén a beépített modul, egyéb esetben a GPS jeladó szolgáltatja a computernek, hogy a kijuttatott mennyiség a sebesség függvényében optimális maradjon. Tartozik hozzá továbbá egy szivattyú nyomásmérő órával, a kábelek és csövek, valamint az inox fúvókák és fúvókatartók.

műtrágya kijuttatás műtrágyaszóróval

A folyadéktartályok tekintetében 50-2200 L-ig megválaszthatjuk, hogy az igényeinknek megfelelően melyik tartályt kérjük, emellett meghatározhatjuk, hogy a munkagép vázára, avagy a traktor első 3 pontos emelőjére (ha van) építjük azt. Lehetőségünk van a tartályt felszerelni folyadékkeringtető rendszerrel, fényszórókkal, töltő szivattyúval, vagy akár pótsúlyokkal is. Kombinált megoldás esetén több tartályt, eltérő méretekben is felszerelhetünk, így egyszerre több (maximum 4) terméket is kijuttathatunk.

műtrágyaszóró

Számos munkagépre felszerelhetjük a berendezést, attól függően, hogy talajmunkánál, ültetésnél, vetésnél, vagy már kihajtott kultúrában kívánunk a talajba juttatni fertőtlenítő folyadékot/műtrágyát vagy bármi mást. Alkalmazhatjuk vetőképek, precíziós vetőgépek, palántázók, burgonya-vetőgépek, sorművelő kultivátorok, vagy akár nagy szántóföldi kultivátorokhoz szerelve.

A rendszer modularitásának köszönhetően akár egyszerre maximum 4 különböző terméket is kijuttathatunk, ezeket pedig párhuzamosan nyomon követhetjük a traktor fülkéjéből a Multoiperformer modulon.

startec

A szuszpenzió kijuttató rendszerek rendkívül egyedi és személyre szabott módon készülnek, ennek okán minden árajánlatkéréskor kollégáink az alábbi adatokat fogják kérni:

  • A munkagép gyártmánya/típusa
  • Gép szélessége
  • Sorok száma
  • Szuszpenzió típusa/gyártmánya
  • Alkalmazni kívánt kijuttatás módja (pl. lineáris kijuttatás inox fúvókával, legyező profilú fúvóka stb.)
  • Kijuttatni kívánt mennyiség (l/ha) Alkalmazott munkasebesség


Információ és árajánlatkérését az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezheti kollégáinknak!

+36 30 687 51 59

+36 30 995 13 11

info@dapker.hu / info@berti.hu

www.dapker.hu / www.berti.hu

2030 Érd, Bajcsy - Zsilinszky út 41.

Facebook

Youtube

Instagram