Ugyanakkor minden termelő arra törekszik, hogy ez a kijuttatás a lehető leghatékonyabban, leggazdaságosabban és az agronómiai szempontokat a leginkább szem előtt tartó módon valósuljon meg. Ezeket a szempontokat figyelembe véve szántóföldi kultúrák esetén az önjáró rendszereknek nincs párja. Azonban nincs két egyforma terület, és a rendkívül változatos felhasználói igényeket csak a legszélesebb termékpalettát kínáló gyártók tudják kielégíteni. Ebben a Reinke világelső.

Reinke

Az amerikai Reinke egyike a világ legnagyobb múltú öntözőgépgyártóinak, több mint hatvan éve tartó fejlesztő munkájának köszönhetően az egyik legkomolyabb világpiaci tényezővé vált. A vállalat a legnagyobb gyártók közül egyedüliként kizárólag az öntözés területére koncentrál, és kiemelt figyelmet szentel a folyamatos fejlesztéseknek. A Reinke dobott elsőként piacra mindkét irányban járatható, elektromos vezérlésű körforgó öntözőberendezést, és a GPS technológia piaci bevezetésében is úttörő volt. Egyedi gépkínálatában olyan, kizárólag rá jellemző megoldásokat alkalmaz, melyek évtizedek óta szolgálják sikerrel a gazdálkodókat, a legnehezebb körülmények között is. Joggal nevezhetjük a Reinkét a világ leginnovatívabb gyártójának, kinek kínálatában mindent megtalál, ami napjainkban az önjáró öntözőberendezések piacán elképzelhető.

A Reinke más!
A nagy szilárdságú, speciálisan ötvözött acélnak és a legmagasabb szintű tervezői háttérnek köszönhetően  a Reinke gépei kompromisszumok nélkül tudnak egyszerre könnyű felépítésűek, mégis hosszú élettartamúak lenni. Minden kulcsfontosságú szerkezeti elem, így a csővezeték, a járótorony váza, a toronylábak, a merevítőpálcák és minden egyéb toronyalkatrész jelentősen könnyített kivitelben készül, a végeredmény pedig egy mozgékonyabb, mégis jóval erősebb szerkezet. Az átlagosan 20%-kal kisebb súly miatt jelentősen csökken a rendszer kulcsfontosságú elemeit, valamint a meghajtást terhelő feszültség és kopás. Ez pedig azt jelenti, hogy Reinke öntözőrendszerek hosszabb élettartamúak, kevesebb üzemszünettel és kisebb karbantartási igényelnek.

reinke

Az egyedi szerkezet mellett számos más olyan, kizárólag a Reinke kínálatában szereplő műszaki finomság szerepel, mely a berendezések időtállóságát és megbízhatóságát növeli, így többek között a speciális tömítések, a teljes korróziómentességet biztosító duplafalú toronykapcsoló-dobozok, illetve a piacon elérhető legstabilabb végkonzol-kialakítás.

A Reinke rendkívül széles termékpalettája minden igényre megoldást kínál, hiszen abban a kisparcellás berendezésektől a nagyüzemi célokat szolgáló összetett rendszerekig, minden géptípus megtalálható. A körforgó berendezéseket a felhasználói igényeknek megfelelően GPS-vezérelt kornerkarokkal is fel lehet szerelni, az átvontatható rendszerek piacán pedig az összes gyártó közül egyedüliként a Reinke kínál mindkét végéről vontatható szerkezetet. A lineárok természetesen mind tömlős, mind csatornás kialakításban elérhetők, ráadásul a speciális területi adottságokhoz való alkalmazkodást olyan egyedi műszaki megoldások is segítik, mint például a lecsatolható szárnytagok.

reinke

A Reinke rendszerek felügyeletéről és távvezérléséről a saját fejlesztésű Ontrac-rendszer gondoskodik, mely interneten keresztül bármilyen készülékről elérhető, teljes körű hozzáférést biztosít a rendszer működtetéséhez és minden részletre kiterjedő statisztikai adatrögzítést is végez. Mindezt bármely gyártó termékeire telepíthető formában. A precíziós öntözés területén pedig a VRI (Variable Rate Irrigation) segítségével juthatunk el napjaink öntözéstechnológiájának csúcsára, ahol gyakorlatilag négyzetméterre lebontva határozhatjuk meg egy-egy tábla öntözési normáját.

Amint az látható, a Reinke kínálatában minden megtalálható, mely jelenleg az önjáró öntözőrendszerek piacán elképzelhető, sőt bizonyos részletekben a Reinke megelőzi valamennyi versenytársát. A Magtár Kft. öntözési irodája büszke rá, hogy az idei évtől a Reinke hivatalos magyarországi viszonteladójává vált, ezáltal felvéve kínálatába a világ legnagyobb múltú gyártójának kimagasló minőségű termékeit. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk, legyen szó akár a rendszer megtervezéséről, akár az engedélyeztetéssel vagy pályázati ismeretekkel kapcsolatos szaktanácsadásról.

További információkért látogasson el a www.ontozes-magtarkft.hu weboldalra, küldjön e-mailt az ontozes@magtarkft.hu címre, vagy hívja a +36/56-510-130-as telefonszámot!

logó