Kitavaszodott, közeledik a felkészülés az aratási szezonra, szerezze be a felújításhoz szükséges alkatrészeket és végezze el a szükséges gépjavításokat!

Alkatrész kereskedelem

A Készenlét Zrt. eredeti, illetve utángyártott SAMPO alkatrészeket forgalmaz immár több mint 10 éve. Vegye figyelembe, hogy a gyári alkatrész garanciát jelent a kívánt minőség eléréséhez. Természetesen állandó alkatrész-készlettel is rendelkezünk, amelyből azonnal kiszolgálásra kerülnek az ügyfelek. Telefonon történt rendelés esetén 1-5 nap a várakozási idő az alkatrész megérkezéséig. A rendelt alkatrészek GLS futárszolgálattal kézbesítésre kerülnek.

Sampo Rosenlew alkatrész-csomag

A gyári alkatrészek garanciát jelentenek a kívánt minőség eléréséhez – fotó: Készenlét Zrt.

Szakszerű szerviz

Vállaljuk a kombájnok szezon előtti felmérését és szükség szerinti javítását. A szakszerű javítás nagyobb hatékonysággal történő betakarítást eredményez. Szerviz-szakembereink ebben az évben online módon kaptak képzést a legújabb típusokról és a kombájnokon alkalmazott technikai megoldásokról. Szervizcsapatunk speciális célszerszámokkal és jól felszerelt szervizkocsikkal rendelkeznek. A szolgáltatás az egész ország területére kiterjed.

Sampo Rosenlew Comia

A szakszerű szervizelés javítja a gép hatékonyságát – fotó: Készenlét Zrt.

Új gép kereskedelem

Társaságunk 2019 óta újra forgalmazza a SAMPO ROSENLEW típusú arató-cséplő gépeket. A termékpaletta elsősorban a kis- és közepes földterülettel rendelkezők számára nyújt ideális megoldást, a betakarítási munkák megfelelő időben és minőségben történő lebonyolításához. Gépeink 150 LE-től 300 LE-ig terjedő erőforrással, 3,45 m-6,9 méteres vágóasztal mérettel, illetve 4-5-6 szalmarázó ládával rendelkeznek.

Sampo Rosenlew Comia

Termékpaletta elsősorban a kis- és közepes földterülettel rendelkezőknek – fotó: Készenlét Zrt.

Ejtsünk egy pár szót, a SAMPO speciális kombájnjáról az SR 2010-es típusú parcella kombájnról. Ez a gép elengedhetetlen a vetőmag termeltetéssel, fajta előállítással és nemesítéssel foglalkozó gazdaságoknak. A hatékony légáramlási rendszer biztosítja az állandó és teljes tisztaságot az asztalon és a cséplési folyamatnál. A vágóasztal mérete 1,5 m, 2 m és 2,4 m-es lehet. Elérhető a 2 soros kukoricaadapter és a repcetoldat is. A gép felszerelhető zsákoló rendszerrel a kabinban és azon kívül is. A nedvesség mérő, a Coleman súlymérő-rendszer és a Harvestmaster GrainGage rendszer is a gép tartozéka lehet.

Sampo Rosenlew Comia

SAMPO speciális SR 2010-es típusú parcella kombájn – fotó: Készenlét Zrt.

Új típusként 2021-ben forgalmazásra kerül a SAMPO COMIA C-22, amely egy dupla rotoros, hibrid technológiával ellátott szalma leválasztó rendszerrel van szerelve. Ennek a rendszernek köszönhetően a hagyományos szalmarázó ládákkal rendelkező gépekhez képest 30%-kal nagyobb cséplési és leválasztási teljesítmény lehetséges. Javasolt vágóasztal méret: 6,9 m. A géphez kapcsolható a BISO cég 7,5 m-es vario adaptere is.

Sampo Rosenlew Comia

SAMPO COMIA C-22 – fotó: Készenlét Zrt.

Továbbá szeretnénk figyelmükbe ajánlani a megújult gyári SAMPO honlapot és egy hivatkozást, amely bemutatja a SAMPO COMIA típusú gépcsalád cséplési mechanizmusát.

https://www.sampo-rosenlew.fi/frontpage/

A gépekről bővebb információt és műszaki adatokat a Készenlét Zrt. honlapján talál.

https://keszenlet.hu/gabona-kukorica-betakaritas/termekek/38

Rendelés esetén három hónapon belül tudjuk szállítani, illetve beüzemelni a kombájnt.

Ne feledjék, az álló kombájn a legdrágább kombájn!

Jó egészséget és jó munkát kívánunk minden kedves ügyfelünknek!

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk érdeklődését!

Készenlét Zrt. logo

Horváth Tamás
ügyfélszolgálat vezető
Mobil: +36 30 538 0952
E-mail: horvath.tamas@keszenlet.hu

Tóth Gergely
műszaki koordinátor
Mobil: +36 30 747 1532
E-mail: toth.gergely@keszenlet.hu

Goór Sándor
termékreferens
Mobil: +36 30 280 6822
E-mail: goor.sandor@keszenlet.hu