Laza látogatásnak indult, de zavarba ejtően őszinte telephelybejárás lett a vége a Royal-Kert Kft. veszprémi forgatásán.

A telephelyen Schmidt Norbert traktor, munkaeszköz üzletágvezetővel beszélgettünk, aki igyekezett minden – a gazdálkodók szempontjából is – fontos eseményről beszámolni nekünk.

A több tucat új, STAGE V motorral szerelt, friss műszaki vizsgás – illetve forgalomba helyezésre váró – Zoomlion traktor között szóba kerültek az aktuális és nagy népszerűségnek örvendő munkagépek is, amelyek közül Norbert a

  • a sportpályák karbantartására is kiválóan alkalmas gyepszellőztetőket emelte ki.

 Negri prémium minőségű ágaprítók, lombfújók

Az olasz Negri gyár 60 éves múlttal és prémium minőségű ágaprítókkal, lombfújókkal áll a a gazdálkodók és az önkormányzatok rendelkezésére – fotó: Agroinform.hu

Kitértünk a vadászokra, erdőgazdaságok szereplőire, valamint a terepszemlék szerelmeseire is, ugyanis a Royal-Kert Kft. CORVUS 4X4 UTV járműve univerzálisan felszerelhető minden hasznos kiegészítővel, ami csak egy praktikus terepjáróra kell.

Corvus UTV

A sokoldalú CORVUS nem csak hasznos, de szép is! – fotó: gyári felvétel

A veszprémi telephely bejárása után útnak indultunk Kemeneshőgyész községbe, akol Kovács Tamás polgármester fogadott bennünket.

Kovács Tamás polgármester az önkormányzati traktorral

Kovács Tamás polgármester az önkormányzati mindenes Zoomlion traktorral – fotó: Agroinform.hu

A polgármester felidézte, hogy a Magyar Falu programból finanszírozott gépbeszerzés eredeti célja egy strapabíró, nagy teljesítményű ágaprító volt, amellyel az önkormányzati területeken képződött hulladék aprítása mellett lakossági célokat is ki akartak szolgálni. Az ezekre megfelelő eszközt a Royal-Kert Kft. palettáján találták meg. A munkagép működtetésére, valamint egyéb zöldterület-karbantartásra pedig megvásárolták a Zoomlion traktort, amely mellé megbízható gépkezelőre is szükség volt!

A gépberuházásokat követően szerencsére a traktor kezelőjére – és egyben az új falugondnokra is – rátalált Kovács Tamás, és mindenki meglepetésére az új munkatárs egy fiatal erdőmérnök hölgy lett, Borbély Virág személyében.

A kis település lakóinak és dolgozóinak egyaránt sok sikert kívánunk és bízunk benne, hogy sikerül a megvásárolt munkaeszközökkel szebbé és kicsit könnyebbé tenni a kemeneshőgyészi lakosok mindennapjait.

Royal-Kert Kft.
honlap: https://royalkert.hu
cím: H-8200 Veszprém Tirat Carmel u. 2.
e-mail: traktor@royalkert.hu
tel.: +36 88 560 564 / +36 20 568 3599

Royal-Kert