Einhell GE-CT 18 Li Kit fűszegélynyíró (akkuval és töltővel) Power X-Change

Frissítve: 2019. július 08., 01:56 | Azonosító: 1526946    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
21.969 Ft +ÁFA

Leírás

Rendszerakkumulátor - Power X-Change Battery Akkumulátor töltésszint jelző 3 LED-del Akkumulátorok használhatók további Power X-Change készülékekhez Rendszer-gyorstöltő készülékkel Fokozatmentesen állítható második markolat Fokozatmentesen teleszkópozható vezetőnyél Motorfej +/- 90°-kal forgatható: Függőleges felületekhez/gyepszegélyhez 5 fokozatban dönthető motorfej Flowerguard Rekesz 20 késnek beépítve a második markolatba 20 darab műanyag késsel Puha markolat Országos el- és visszaszállítási garancia
(bővebben)Szállított tartozékok Akkutöltő 18V (Power X-Change rendszer) Akku 18V 2,0 Ah (Li-ion)AjánlásA kert gondozásának egyik nélkülözhetetlen eszköze a szegélynyíró. Óriási választékot vonultat fel a szerszámpiac, hogy a kedves vevő kiválaszthassa a számára legoptimálisabb modellt. Az Einhell német kisgépeket gyártó vállalatnál sincs ez másképp. Széles termékkínálatában az elektromos változatok mellett megtalálható az akkus szegélynyíró is, mely számos előnyős tulajdonsággal bír.
Mindjárt a legalapvetőbb pozitívum a kábelnélküliség, biztosan nem gabalyodunk bele és figyelnünk sem kell rá. Rendkívül kényelmes megoldást jelent az akkumulátoros megoldás, csupán a töltöttségi szintet kell nyomon követni. Az Einhell 3411170 akkus szegénynyíró modellje nagy teljesítményű eszköz, melyet a motorfej 90° elforgatásnak köszönhetően használhatunk függőleges felületekhez és gyepszegélyekhez egyaránt. A szegélynyíró teleszkópos magasságállítással igazítható a felhasználó igényeihez. A motorfej öt fokozatban dönthető.
A gyakorlati szempontokat fókuszban tartó tervezésnek köszönhetően fokozatmentesen állítható második markolatot is kapott a fűszegélynyíró.
A praktikus Flowerguard garantálja a biztonsági távolságot a virágoktól, így segíti megtartani a kert szép látványát. Az akkumulátor töltöttségi állapotát a 3 LED-es jelzőfény mutatja. A fűszegélynyíró töltése gyorsan, mindössze fél óra alatt kivitelezhető.>> Bővebben az Einhell Power-X Change akkus rendszerről -Hálózati feszültség: 18 V | 2.0 Ah | Li-IonMax. üzemidő: 55 minTöltési idő: 1/2hSúly: 2.64 kgGarancia: 2+1 év kiterjesztett

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]