United Sealants Uni-Pro építési ragasztó 280ml

Frissítve: 2019. június 04., 16:56 | Azonosító: 1524189    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
795 Ft +ÁFA

Leírás

Leírás:
A United Sealants UNI-PRO építési ragasztó egy szintetikus kaucsuk bázisú, használatra kész, egy komponensű ragasztópaszta, melyet az építőipari szakipar legkülönbözőbb helyein használhat sokféle alapfelületre.
Tulajdonságok:
Erős kezdeti tapadóerő Magas végső ragasztóerő, 48 órán belül terhelhető Rugalmas kötés Egyszerű felhasználhatóság Porózus és nem porózus felületekre egyaránt alkalmas Jó kitöltő hatás egyenetlen felületen is Feleslegessé teszi a szöget és a csavart Vízálló, páraálló – nem folyamatos vízterhelés mellett, kikötés után, UV álló Néhány percig korrigálhatóAlkalmazás:
Kül-, és beltérben, szereléskor szükséges ragasztásokhoz Fapanelek, lambéria, parafa, forgácslap, dekorációs és burkoló elemek ragasztásához fára, betonra, kőre és fémre… Polisztirén szigetelőanyagok, stukkók, díszlécek, dekorációs elemek ragasztása fára, betonra, kőre vagy fémekre… Lábazati-, és szegélylécek, küszöbök, kábelcsatornák és dobozok, fali aljzat, könyöklők, lépcsőfokok, kerámia padlólapok ragasztásához különböző alapfelülettel… Ragasztja az ásványi üveggyapotot, PVC padlóburkolatokat és a felületváltó profilokat is! Kiváló tapadás porózus és nem porózus felületeken Széles körű felhasználását tekintve a legjellemzőbb felületek: beton, vakolat, forgácslap, fa, gipszkarton, tégla, lábazati takaró elemek, küszöbök, kerámia padlólapok, fémfelületek. Valamennyi szokványos felületre kivéve PP és PE, Teflon, és vizes felületek… Amennyiben polisztirol elemeket ragaszt, gazdaságosan használja a ragasztót nagy közökkel, vékony csíkokban! Nem ajánlott vékony polisztirol elemekhez, mivel kissé károsíthatja azt. Nem ajánlott továbbá oldószerre érzékeny felületeknél.Alkalmazási hőmérséklet: Optimális kötési hőmérséklet: +15 és +20°C közöttFelület állapota: Tiszta, száraz, por- és zsírmentes.Hőellenállás: Hőállóság: -20°C és +60 °C között (teljes kötés után)Kiadósság: Anyagszükséglet (g/m2): 300-500Kiszerelés : 280ml kartus
Dokumentumok:

us_uni-pro_epitesi_ragaszto_280ml_t.pdf
united_sealants_uni-pro_ragaszto_280ml_b_0.pdf

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]