A Malagrow ismét egy olyan korszakalkotó újdonságot hozott a hazai mezőgazdaság számára, mint amilyet 25 éve a biostimulátorok jelentettek.

Felesleges összetevők nélkül

Biimore alapja egy Corynebacterium glutamicum baktérium által termelt fermentátum, amelyet támogató hatású anyagokkal egészítenek ki. A készítmény beltartalma minden összetevőjével a növényi tápanyag-anyagcserét és a fotoszintézis hatékonyságát fokozza, vagyis élettani katalizátorként működik.

A katalizátoreffektusnak és annak köszönhetően, hogy nem tartalmaz felesleges összetevőket, már 50 ml/ha mennyiségben képes magas szintre emelni az említett életfolyamatokat, így alkalmas minimális lémennyiséggel (akár 5-10 l/ha) történő kijuttatásra is.


A sikerhez fontos a megfelelő időzítés is

Mivel élettani katalízisről beszélünk, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mely időszakokban tudjuk a leghatékonyabban befolyásolni az adott élettani folyamatot.

A MALAGROW Kft. biostimulátorok és a professzionális növénytáplálás terén gyűjtött 25 éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy a megfelelő élettani folyamat katalízisét a kezelés pontos időzítésének segítségével maximalizálni tudja.

A cég személyre és kultúrára szabott tanácsokkal segít a termelőknek abban, hogy a növényeikből a legtöbbet hozhassák ki.