Kiadványok

Kedves Régi és Új Megrendelőink!

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, társaságunk a kialakult helyzetre való tekintettel, a könyv-  kereskedelemmel kapcsolatosan bizonyos korlátozásokat kényszerült bevezetni, melyeket alább taglalunk.

ONLINE KÖNYV- ÉS POSZTERRENDLÉSEK

A fent leírtakat figyelembe véve az online leadott megrendeléseket terveink szerint korlátozásokkal továbbra is feldolgozzuk. Tekintve, hogy raktárkészletünk helyhez kötött, abban egyeztünk meg, hogy a kialakult vészhelyzet végéig heti 1 alkalommal (valószínűleg szerdánként) a rendeléseket feldolgozzuk és lehetőség szerint aznap át is adjuk a futárszolgálat részére. Természetesen ez addig tartható, ameddig a futárszolgálat is működik, egyéb esetben értesítjük a megrendelőt a későbbi szállításról. A 24H elsődleges tájékoztatásai szerint az ellátási folyamatokban lehetnek fennakadások.

  • SZÁLLÍTÁS

    Szeretnénk kedves vásárlóinkat értesíteni, hogy a webáruházban leadott rendeléseket kizárólag kiszállítássaltudjuk teljesíteni, boltunkban személyes vásárlásra határozatlan ideig nincs lehetőség.

  • FIZETÉSI MÓDOK

    A fizetési módok változatlanok: Előre utalással saját netbankon keresztül, vagy a futárnak készpénzben. Amennyiben van rá lehetőség, kérjük utaljanak előre, ezzel is csökkentve a testi és tárgyi kontaktusok számát.

Megértésüket és türelmüket kérjük, bizalmukat társaságunk felé köszönjük.
Jó egészséget és kitartást kívánunk a továbbiakban.

Maradunk tisztelettel,
Az Agroinform Kiadó és Nyomda Kft. csapata

Ügyfélszolgálatunk:

Stekler Mária
E-mail: nyomda@agroinform.com
Telefon: +3620 5563170

,,ad vinum diserti...'' Monostori szőlő- és borgazdálkodás

Könyvek

A mezőgazdasághoz kapcsolódó szakkönyvek és egyéb kiadványok.

A szőlő károsítói

Poszterek

Magyarország növény- és állatvilága képekben és rövid leírásokban, posztereinken.

[bezárás x]