Időpont: 2020. június. 03. 14:00-14:30

A mikrobák speciális felhasználása pozitív hatással van a talaj és a növények ellenállóképességére, hozamára, valamint az állatállomány egészségére. Alapvető fontosságú, hogy a megfelelő organizmusokat megfelelő módon használjuk a megfelelő feladatokhoz. Ebben az ingyenes előadásban ezeknek a mikrobáknak a helyes alkalmazásának lehetőségeiről lesz szó, illetve arról, hogyan tudjuk ezeket saját magunk termeszteni.

Online előadás a mikróbák szerepéről a mezőgazdaságban

Online előadás a mikróbák szerepéről a mezőgazdaságban

Előadó: Dr. Wolfgang Harreither, Nourivit Technologies GmbH

Dr. Wolfgang Harreither biotechnológiát tanult a Bécsi Természeti Erőforrások és Élettudományok Egyetemen. Disszertációjában bioszenzorokkal foglalkozott. A következő években kutatásokat végzett az orvostudomány területén az osztrák Lohmann & Rauscher cégnél, és egyre többet foglalkozott a mikroorganizmusokkal és azok funkcióival.

Dr. Wolfgang Harreither

Dr. Wolfgang Harreither

Dr. Wolfgang Harreither három éve kutatja a mikroorganizmusok tulajdonságait és azok a mezőgazdaságban történő felhasználatásának lehetőségeit a Nourivit Technologies GmbH-nál.

Egy folyamatban lévő kutatási projekt a Bécsi Természeti Erőforrások és Élettudományok Egyetemen új megvilágításba helyezte a mikroorganizmusok felhasználását a fuzáriummal kapcsolatban. Dr. Harreither az egyetemen szerzett új ismeretek alapján fejlesztette ki a Nourivit Technologies GmbH VALIBIOTICS termékét.

További információ és regisztráció ezen a linken!