Azon szakemberek számára, akiknek munkájuk miatt napi szinten hosszú órákat talpon kell lenniük, legtöbbször a szabadban, a tartós, kényelmes munkaruházat elengedhetetlen. A prémium munkaruházat vezető gyártójaként a Helly Hansen WorkWear a szakemberek tapasztalataira és meglátásaira támaszkodik, annak érdekében, hogy olyan felszereléseket gyártson, amelyekben megbízhatnak. Ilyen a Helly Hansen Chelsea Evolution BRZ kollekciója, amely munkájuk során védi őket, miközben maximális kényelmet biztosít a hosszú munkanapok és fárasztó tevékenységek során.

munkaruházat

Helly Hansen WorkWear munkaruházat – fotó: Helly Hansen

Minden munkaruha egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az évszaknak megfelelő, a munka kültéri vagy beltéri jellegét figyelembe vevő és kényelmes legyen. Mindemellett a minőségi munkaruházatok egyik legfőbb, és ha nem az egyik legfontosabb tulajdonsága a strapabíró, tartós, erős szerkezet. Ezt biztosítja a Helly Hansen WorkWear munkaruházat is a mezőgazdasági szakemberek számára, hiszen a magas minőségű, még a világ legzordabb munkakörülményeiben is helytálló felszerelésben, a kültéri munkaterületeken is megfelelően elvégezhetjük munkánkat, anélkül, hogy az a tartósság a kényelem rovására menne.

A BRZ technológia kiváló választás bármilyen munkakörülményhez, az intelligens zsebmegoldások, a könnyű anyag, a mechanikus szellőzés és legáteresztő anyag miatt valóban remek viseletté teszik a kollekciót. Mindezek fényében nézzük meg, hogy a Helly Hansen WorkWear szakemberei milyen öltözetet javasolnak a 2023-as szezonra

nadrág

Helly Hansen Chelsea Evo Brz Work Pant – fotó: Helly Hansen

A nadrág

A munkaruhákkal szembeni egyik legkardinálisabb elvárás, hogy ne akadályozzanak a munkafolyamatok végrehajtása során, illeszkedjenek a hajlatokban, hogy könnyen és hatékonyan végezhessük dolgunkat, bármilyen feladatot is tartogat számunkra a nap. A Helly Hansen Chelsea Evo Brz Work Pant különleges, négy irányban rugalmas szövete lehetővé teszi, hogy a kritikusabb területeken is megfelelően illeszkedjen a kényelem érdekében.

A megerősített térdrész, a duplabélésű zsebek, a széles hátsó középső övhurok és a fényvisszaverő részletek bizonyítják, hogy a nadrág tökéletes választás lehet a mezőgazdaság világágában. Ráadásul a nyári melegben különösen szuperál a nadrág szellőzőrendszere, hiszen egyedileg szabályozhatjuk a nyílás kinyitásával, bezárásával, így a különböző aktivitási szintekkel járó dinamikus munkához sem kell átöltöznünk, csupán a szellőzésre hagyatkoznunk.

dzseki

Helly Hansen Chelsea Evo H. Softs Jacket – fotó: Helly Hansen

A dzseki

A stílusos, könnyű, tartós szövetből készült kabátok lehetővé teszik a kültéren dolgozó szakemberek számára, hogy esőben, szélben és hűvösebb időben is helytálljanak. Az egyik legjobban kihasználható és legsokoldalúbb ruhadarab, a technológiai innovációkat és a letisztult designt magába foglaló Helly Hansen Chelsea Evo H. Softs Jacket. A kabátban a softshell szövetet membránnal és gyapjú hátrésszel kombinálták, víz- és szélálló, 4 irányban sztreccs anyagból készült. A sztreccs anyagot stratégiailag a hát felső részén helyezték el, hogy maximalizálja az akadálymentes mozgást és a kényelmet.

Helly Hansen Chelsea Evo Brz Low Boa S1P Helly Hansen Chelsea Evo Brz Low Boa S1P

Helly Hansen Chelsea Evo Brz Low Boa S1P – fotók: Helly Hansen

A cipő

Lábbelik esetén szinte minden területen fontos a csúszásmentesség, illetve a fizikai munkát végzők számára a megerősített védelemmel ellátott cipőorr.  A Helly Hansen Chelsea Evo Brz Low Boa S1P egy könnyű, légáteresztő cipő, nedvességelvezető, hálós béléssel. A cipő funkcionalitását és praktikusságát fokozza, hogy a Boa® Fit rendszernek köszönhetően könnyedén be- és kibújhatunk belőle, az alumínium cipőorr, a csúszásgátló külsőtalp, valamint a szúrásálló középtalp – mind hozzájárulnak ahhoz, hogy biztonságban és a lehető legnagyobb kényelemben teljen a munkavégzés.

A fejlesztéseknek köszönhetően a legtrendibb munkacipők már nemcsak kényelmesek, könnyűek és biztonságosak, hanem légáteresztőek és megfelelő párnázottsággal is rendelkeznek.

További információ:

Jónás Petra

Well PR Ügynökség

Tel: 06 70/424-0159

E-mail: p.jonas@well.hu

A Helly Hansenről

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.

A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, amelyet az 1960-as években az első Propile fleece középső réteg követett. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.

A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák és síöltözetek forgalmazásában, éppúgy, mint a prémium munkaruházat terén.  A márka síöltözeteit a világ kétszáznál is több síterepén dolgozó több mint 55 000 hivatásos szakember viseli, illetve válogatott versenyzők, olimpikonok, hegymászók és kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hhworkwear.com oldalra.