A Petrányi Pickupok mindent visznek – és most erről Te is meggyőződhetsz 2024. június 5-6-án Mezőfalván a NAK Szántóföldi Napokon és AgrárgépShown! Autótesztelés és bemutatók a rendezvény mindkét napján!

Lássuk, mit vihetsz el egy körre:

• Ford Ranger Wildtrak – az a pick-up, amely személyautós kényelemben visz át az akadályokon. A Rangerek ötödik generációja, ami 205 lóerős biturbo dízellel szerelt. A futóműve jól kezeli a terepi viszonyokat, de nagyon jól vezethető közúton is.

• Ford Ranger Raptor – tereprallye élmény elérhető közelségben. "Igazi férfias játékszer" azoknak, akik a rallycross élményét akarják élvezni. A vadonatúj 3,0 literes ikerturbó EcoBoost V6 benzinmotor mellett elérhető a 2,0 literes biturbó EcoBlue dízel is. A Ford Ranger Raptor Fox lengéscsillapítóinak köszönhetően rendkívüli képességekkel bír, a felfüggesztési rendszere szélsőséges körülmények között is jóformán minden úthibát, kátyút és döccenőt elnyel.

• RAM 1500 – az utolsó V8-as RAM pick-up modellek egyike. Tartós, funkcionális és stílusos – luxus bőrbevonatú ülésekkel, kivételes méretű lábtérrel és tárolóhelyekkel rendelkezik. Több színben is elérhető, számos kiegészítővel testre is szabható.

A pick-upok mellé a tervek szerint „vendégfellépők" is érkeznek:

• Az új Ford Bronco – a szabadidős autózás legvidámabb élménye.

• RAM 1500 TRX – 702 lóerő egyedi megjelenéssel (statikus demo), kompresszoros 6,2 literes HEMI V8-as motorral. Duplaturbós kompresszora szinte azonnali nyomatékot biztosít. Vadonatúj Bilstein Black Hawk e2 lengéscsillapító rendszere a legkifinomultabb, amit valaha sorozatgyártású pick-uphoz kínáltak.

Ford Ranger pick-up terepen

Petrányi Pickupok a Szántóföldi Napokon! – forrás: petranyiauto.hu

Próbáld ki Te is az autókat akár mindkét nap folyamán, illetve, csatlakozz a Petrányi-Autó Kft. Agroinformmal közös bemutatójához:

  • Június 5-én 13:00-tól.
  • Június 6-án 10:00-tól.

Készülj igazi kalandokra velünk 4 keréken! Várunk a Petrányi Pickupok standjánál!

Petrányi-Autó Kft.

petrányi autó