A Hungexpo Zrt. könnyíteni szeretné a kiállítási részvétel melletti elköteleződést azzal, hogy az Általános Szerződési Feltételekben rögzített kötbér rendszer feltételeit lazítja. Ennek értelmében 2021. február 17-ig tartják a 30%-os kötbér szintet. Ha a járványhelyzet nem javul jelentősen (azaz február 1-14. között a napi új esetszám átlaga meghaladja a 2000 főt), akkor a bejelentkezett, és az előleget befizetett kiállító kötbérmentesen lemondhat, és a befizetett 30%-os előlegét átkönyvelik a 2022-es kiállításra.

agromashexpo

Az AGROmashEXPO időpontja: 2021. március 3-6. – Fotó: Agroinform

Átalakították az ingyenes meghívó, a kedvezményes e-ticket és a jegyvásárlási rendszert: a  www.agromashexpo.hu weboldalon elérhető, regisztrációhoz kötött online jegyek árát január 31-ig, 2.500 forintról 1.000 forintra csökkentették.

Jelentősen megnövelték a kiállítók részére biztosított meghívók számát, mellyel a látogatók díjmentesen látogathatják a kiállítást: 199 négyzetméter kiállítói területig 100 db, 200 négyzetmétertől, pedig 200 db meghívót juttatnak el a kiállítóknak. Az ezen felüli meghívók darabárát 33%-kal csökkentették (500 Ft).

Az AGROmashEXPO évtizedek óta Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, melyet 39. alkalommal rendeznek meg a Hungexpo megújult pavilonjaiban.

A 2021-es AGROmashEXPO-ra eddig 120 cég jelezte részvételi szándékát, lefoglalva mintegy 11.000 négyzetméter kiállítási területet. A jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány ITT érhető el.

További információkért, kérjük látogasson el az AGROmashEXPO weboldalára!

Járványügyi intézkedések

Az október folyamán fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállítások a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Bár a látogatók és kiállítók száma a jelenlegi helyzetben csökkent, a kiállítók arról számoltak be, hogy a megjelent látogatók komoly vásárlási szándékkal érkeztek, ami a várakozásnál jobb eredményt hozott - áll a Hungexpo Zrt. közleményében.

Létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz, célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont látogatása. A szabálykönyv részletes tartalma ITT található.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztet a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

A Hungexpo nyilatkozata szerint: "Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek."