A tiltás ugyanúgy vonatkozik állat ajándékozásra, örökbefogadásra, valamint szaporítóanyag- és (nem étkezési célú tojás) tenyésztojás árusítására is!

Tájékoztatásként megkerestük a Facebook kereskedelmi szabályzatának a témával kapcsolatos, vonatkozó bekezdését, amelyet az alábbiak szerint fogalmaznak meg.

Állatokra vonatkozó szabályzat:

A hirdetések nem segíthetik állatok adásvételét.

Tilos tehát hirdetni:

  • kutyától, macskától, illetve veszélyeztetett vagy fenyegetett állattól származó termék vagy rész, többek között bőr, irha, bunda, prém, gyapjú vagy szőr kereskedelmét,
  • élő állatokat,
  • haszonállatokat,
  • kisállatokat és hobbiállatokat,
  • Tiltott továbbá állati testrészeket, többek között csontot, fogat, szarvat, elefántcsontot, kitömött állatokat, szerveket, külső végtagokat, váladékokat, illetve tetemeket hirdetni.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Facebookon más oldalak élőállat hirdetését sem szabad megosztani – ellenkező esetben a szabályt megszegő hirdetést a közösségi háló először csak eltávolítja, majd a szabályszegő profilt vagy csoportot ideiglenesen- és véglegesen is tilthatja.

Az állattartással kapcsolatos felszerelések, ketrecek, szállítóeszközök, gépek, egyéb kiegészítők és takarmányok hirdetése továbbra is lehetséges!

állat

Az Agroinform.hu Piacterén biztonságosan, kényelmesen és ingyenesen hirdethet jószágot szaporítóanyagot, felszereléseket, gépeket, vagy bármi mást, ami a mezőgazdasághoz kapcsolódik – fotó: Agroinform.hu

Mi a megoldás ebben az újszerű helyzetben?

Az Agroinform.hu portál készségesen ajánlja ingyenes hirdetési oldalát a Piactér – "Állat" kategóriában, ahol tematikus módon, állatfajonként külön választva bárki feladhatja ingyenes apróhirdetését.

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Az Agroinform.hu Piactér rovatába bárki főkategóriánként 10 db hirdetést adhat fel ingyenesen! Ha eddig kihagyta volna, most próbálja ki, hiszen több mint 144 ezer regisztrált felhasználó 51.000 hirdetése nem tévedhet!