Porozógép, granulátumszóró 2 hirdetés

Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A porozógép, granulátumszóró kategóriában egy a növényvédelemben használt, ám talán valamelyest kevésbé ismert géptípus darabjait találhatjuk meg. A permetezéssel ellentétben porozáskor egy ventilátor segítségével por alakú, azaz száraz vegyszert juttatnak a növényzetre. A porozógépek feladata a por alakú növényvédő szerek kijuttatása. A porozószer tulajdonképpen kisméretű szemcsékből áll, a szer nagyobb része valójában vivőanyag, mivel ehhez tapad a növényvédőszer.
A porozógép a porozószert egy ventilátor által nagy sebességre felgyorsított levegő segítségével juttatja ki a növényekre. Az ilyen módon, nagy sebességgel áramló levegő légcsatornájába kerül a por alakú vegyszer, amelyet a megfelelő kialakítású szórószerkezet irányít a növények levelére. A porozás előnye a permetlével szemben, hogy a porozószert eleve gyárilag állítják elő és viszonylag csak kis mennyiséget kell belőle a célterületre szállítani (általában a porozógépek portartálya is lényegesen kisebb, mint a permetlé tartályok). A porozó eljárás hátránya, hogy a por csak kevésbé tapad a növényzetre, mint a folyékony permet, ezért használata csak akkor hatékony, ha a lombozat harmatos-nedves, így a vegyszeres por rá tud tapadni a levelekre.
Olvasson tovább
6.500 EUR +ÁFA
5 éve hirdető
2021. október 17. Porozógép, granulátumszóró Hajdú-Bihar, Mezőpeterd
Egyaránt használható mezőgazdaságban, gyümölcstermesztésben ls szőlészetben. Szilárd növényvédő-,talajfertőtlenítő...
Új 22 l Munkaszélesség: 500 cm
10 éve hirdető
2021. október 16. Porozógép, granulátumszóró Pest, Hévízgyörk
ZIBO granulátumszóró , mikrogranulátumszóró 4 kivezetéssel , elektromos hajtású, hidraulikus elzárással , jó állapotban eladó.
Használt 50 l Munkaszélesség: 4 cm

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról.

Kategóriák

Minden jog fenntartva.
© 2021 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]