Vad a helyzet

Hazánkban már most milliárdos méreteket öltött a mezőgazdasági vadkár és a helyzet a kukorica érésével csak fokozódik az elkövetkezendő hetekben. Biztos Ön is gondolkozott már rajta, hogyan tudja megelőzni a bajt. Hazánkban gyakran találkozhatunk villanypásztorral, vadkerítéssel, fényjelzőkkel és szagalapú vegyi készítményekkel. Azonban ezek egyik fele nagyon költséges, másik fele pedig nagyon alacsony hatékonyságú módszer a vadak elriasztására. Például egy kerítés, mely képes megállítani (vagy csak egy ideig feltartóztatni) a vaddisznókat és őzeket, könnyedén 120.000 forint felett is lehet egy hektárra vetítve.
Vadkár a kukoricásban

Vadkár a kukoricásban

Szakítsunk ezekkel a kőkorszaki módszerekkel és had' invitáljuk meg Önt a 21. század mezőgazdaságának világába! Szeretnénk bemutatni egy olyan technológiai fejlesztést, mely a magyar vidék szülötte és a vadak igazi ellensége. Ismerjék meg és jegyezzék meg a most következő nevet, hogy eszükbe jusson, ha szembe jön a vad:
Vadalarm!

A mi vadriasztónk olyan hanghullámokat bocsát ki, melyek riasztják a jó hallású állatokat, így a vaddisznót, őzet, szarvast, muflont, nyulat, stb-t. Eszközünk eléri, hogy a vadak egyik nagy előnye, a jó hallásuk okozza vesztüket. Termékünk az első olyan ultrahangos vadriasztó, mely 100%-ban gondozásmentes, hiszen minden részegysége egy kompakt dobozban kapott helyet, az áramellátását napelem és belső akkumulátor biztosítja.A magyar fejlesztésű Vadalarm ultrahangos vadriasztó

A magyar fejlesztésű Vadalarm ultrahangos vadriasztó

Miért van szüksége Önnek is a Vadalarm-ra? És miért mi vagyunk a legjobbak?

• Mert akár egy nap alatt annyi kára keletkezhet, amibe a Vadalarm. Mert akár egy nap alatt jóval több kára keletkezhet, mint amibe a Vadalarm került volna.
• Mert termékünkre 110%-os visszavásárlási garanciát vállalunk, tehát több pénzt fizetünk vissza, ha nem válna be. Ezzel fejezzük ki köszönetünket bizalmáért.
• Mert bármely konkurens megoldást megszokhatnak az állatok, de a Vadalarm véletlenszerűen váltakozó 20-30kHz-es tartománybeli hangfrekvenciáit nem.
• Mert a “gondozásmentes és egyszerű” nálunk tényleg annyi munkát jelent, mint egy ásót leszúrni a földbe és otthagyni örökre.

Küldje nyugdíjba a vadászt és szálljon ringbe a technológiával a vadak ellen!

Részletek, további paraméterek, tippek és ingyenes házhozszhállítás webáruházunkban.
Rendelje meg IDE kattintva most 3 lépésben vagy etesse tovább a vadakat termésével!

Vadalarm logó