A rendezvényről annyi biztosan kijelenthető, hogy "nagy kaliberű" kiállítás, ami egész napos elfoglaltságot biztosít a vadászat, horgászat szerelmeseinek. Színvonalas, változatos és széles termékpalettán mutatják be mindazt, amire egy vadásznak, horgásznak, erdőjárónak vagy természetszerető gazdának szüksége lehet.

A programok között egyik legkedveltebb állomáson - a sportíjászok standján - megtudtuk,

undefined

hogy az "Eleven" magyar társaság - háromdimenziós célok gyártásában világelső és a legjobb minőségű, legszebben kidolgozott célokat készítik külföldi megrendelőknek is.

A találatelemző készülék is magyar szabadalom, - büszkélkedett az egyik demonstrátor, aki szintén íjjal vadászik.

undefined

Terepjáró kínálatból sem volt hiány, szinte az összes prémium autómárka képviselője kivonult az egyedi fényezésű gépjárműveikkel - a legmostohább körülményekre tervezve

A KITE is látványos standdal készült, többek között a John Deere Gator különböző szériáit hozta el érdekes és hasznos adaptációkkal.
A FeHoVa mellett kísérőrendezvényként megtekinthető az óriás yachtokat bemutató Budapest Boat Show és a világjárók, utazók kedvence, a Karavánszalon is.

Farkaséhség ellen lépten-nyomon vadételekből készített finomságokat kínálnak a kiállítás gasztronómiai standjain. Különleges élményekből sincs hiány, remek példa erre az elsőre bizarrnak tűnő, ám a kóstolás után nagyon ízletes barnamedve szalámi.

Legyen az Agroinform.hu vendége! Találkozzunk Kárpát-medence vadászainak, horgászainak, természetkedvelőinek legnagyobb, egyben leghangulatosabb rendezvényén! A részletekért kattintson IDE!