Hirdetés
Fórum
Házak, villák, rezidenciák........ paraszti haciendák!
Létrehozta: *** HM *** , 2018-12-27 08:32:25
Kedvencekhez
Segítség
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Bodza ára új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Árpa termesztése új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hidraulika, hidromotor új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

34 hozzászólás
Válasz barazdabetyar. #31. hozzászólásáraMondtam én h az lesz a vége
Válasz barazdabetyar. #31. hozzászólásáraAnno volt a faluban 3 díszkovács műhely, mára csak egy fél maradt vagy tán az se.
Akkoriban Dunaföldvárra hordták horganyoztatni ha valamit kellett.
Akkor tudtam meg, hogy a horganyzás miatt fúrták ki a zártszelvényeket anno.
Válasz _NB_ #30. hozzászólásáraKiskapuval,kb.150 óra.
Válasz _NB_ #30. hozzászólásáraMegy romániába tűzi horganyoztatni,utána porfestés.
Válasz barazdabetyar. #29. hozzászólására"Szép szép, nekünk is ilyen van a tyúkudvarnál, de alulra tegyél azért egysor csirkehálót, mert kiszöknek . ."

Félre a tréfát, látom volt vele vele meló nem kevés.
Válasz Bán Zsolt #27. hozzászólásáraÍrtad hogy 50 hiányzik, egyben szeretném eladni nem darabonként.
Válasz Drisa #24. hozzászólásáraholnap délelőtt hívlak
Válasz Sk Laci #25. hozzászólásáraMert bővítést volt és ilyen már nincs új került fel... eladó 4 raklap
Válasz Drisa #24. hozzászólásáraJó állapotúnak néz ki a cserép. Miért szedted le a házról?
Válasz Bán Zsolt #17. hozzászólásáraJössz nézni vagy elviszi más.
Válasz Bán Zsolt #17. hozzászólásáraJössz nézni vagy elviszi más.
Válasz Bán Zsolt #17. hozzászólásáraHozz egy mintadarabot és hasonlítsd össze. Hétköznap bármelyik nap jöhetsz. Wazze Fibrilla bt
Válasz Bán Zsolt #19. hozzászólásáraA mérete kellene hogy lehessen hasonlítani, hogy jó vagy nem. Nem vagy tőlem messze csak egy 80-as.
Válasz Ares 826 #18. hozzászólásáraKecskemét
Válasz Ares 826 #18. hozzászólásáraCsabai az biztos és mázas is. De hogy 96-ban hány félét gyártottak nem tudom.
Ha Drisanal nem ez van akkor úgyis futóval mennék és amennyit fel tudok rakni. Elég legyen pár évig
Válasz Bán Zsolt #15. hozzászólásáraEz a Békéscsabai mázas ugye, mennyi kellene csak 50 db???? Merre laksz kicsi hazánkban??
Válasz Drisa #16. hozzászólásáraNa az jó lenne.
Válasz Bán Zsolt #15. hozzászólásáraAzt hiszem pont ilyen van nekünk eladó
Sziasztok!

Régi csabai cserepet lehet még kapni?
Ma cseréltünk párat a tetőn de sajnos közelről látszott lenne még vagy 50db-ra szükségem de annyi meg nem maradt ki anno
Válasz broll79 #12. hozzászólásáraÉn is kételkedem...
Válasz bandigh #7. hozzászólásáraNa én soha.
Válasz ND #10. hozzászólásáraNem tudom, de kicsit karcsúnak tünnek ezek az árak. 60ezer/nm??? Egy félereszért majdcsak elkérnek ilyen árakat anyaggal.
Válasz .Richard. #6. hozzászólásáraÉn mindig hegylakó szerettem volna lenni, de nem az amelyikből csak 1 maradhat. Eddig még nem jött össze, de hátha vénségemre. sok horgászattal és vadászattal teli Remete nyugdíjas éveket akarok kb 40 éves koromtól
Válasz broll79 #5. hozzászólásáraNemrég egy kolléga mutatott neten egy Romániai céget akik 45-60ezre nm áron hirdetnek faházakat. Nem rönk hanem palló, de pofásak. Az ára meg fölöttébb baráti a mostani 300+ezrekhez képest amiért építenének.

80nm (gép)tároló + 50nm borház felújítás +35nm fedett terasz projektre 9,3 ajánlatom van, de volt 11meg 16,5 is.
És ez csak egy "kutyaól" mi lenne 100nm ház?
Válasz bandigh #7. hozzászólásáraHegylakó ált nem szokott pusztára vágyni.
Ha meg oda vetődik, nagyon vágyik haza, mert nem bírja az egyhangú tájat.
Válasz bandigh #7. hozzászólásáraakkor tuti van netje mert fogalma nem lenne'hogy van olyan.
Válasz .Richard. #6. hozzászólásáraA hegylakó alföldi pusztáról álmodozik
Válasz broll79 #5. hozzászólásáraMi vezèrli a parasztot'hogy egèsz èletèben a pusztàban geccsol aztàn meg hegylako akar lenni?vajon a hegylako is vàgyik a gyomos szàradòkukorucaföldre?
Valami hasonló kategóriás kulipintyóval ki is egyeznék. A lényeg, hogy rönkből legyen, tópart, hegyek meg net legyen, hogy tudjak ide hülyeségeket irkálni

Válasz *** HM *** #1. hozzászólásáraElképzelés lenne, valamilyen szép tágasab házról, már csak pénz kell hozá és egy megfelelő elhelyezésü telek.
Válasz Czanik Sanyi #2. hozzászólásáraZsír SB.

Csak mert múltkor máshol volt süketelve erről a marhakomoly témáról...
Válasz *** HM *** #1. hozzászólásáraHeccikém itt a topikod! Bocsánat a késésért.

Kell 1 téma a kecókról pecókról kérókról villákról vityillókról.
Épitkezzünk itt.....l