Írd be egyszer a fővárost. vannak érdekes dolgok. Én szeretnék egy olyan oldalt látni, ahol a politikusok, állammal szerződött cégvezetők, köztisztviselők, közalkalmazottak jövedelme is fel van tüntetve. Ez arra jó, he bevezetik az SPS-t akkor tudja meg mindenki, hogy a zöld bárók mennyi pénzért lógatják a lábukat.
Köszönöm! Azért írtam nagy betűkkel, hogy "AGRÁR" mert sok olyan cég kap támogatást a közös kalapból, minek vajmi kevés köze van ahhoz mint amiről pl. ez az oldal is szól.
Lásd az USA-ból jött cargill.
Rongyos, miért szedném le?
A Fino Food is kapott egy keveset, kár hogy a logótervezést amit kértek tőlünk egyszer, nem fizették ki.
Szerintem ennek a weboldalnak megérné egy külön topikot nyitni...
Lehet, hogy leszedi a rendszergazda, de ráakadtam egy olyan oldalra - nem magyar - amin cégre, személyre, településre rákeresve kidobja ki mennyi AGRÁRtámogatást kap. Érdemes megnézni kik kapnak pl. Budapesten, meg Amsterdemban.
A mi kis falunktól 700!!!! ismétlem 700!!!! méterre akar a holland ....ja csinálni egy sertéstelepet évi 50000db-os kibocsátással a 1.5 milliárd támogatással. Úgy néz ki neki lehet.
25 hozzászólás
Válasz #24. hozzászólásra
Én olvastam olyan agrártámogatási összeget, hogy aki felvette az az Egészségügyi Minisztérim, Államkincstár stb....
Válasz #22. hozzászólásra
Írd be egyszer a fővárost. vannak érdekes dolgok. Én szeretnék egy olyan oldalt látni, ahol a politikusok, állammal szerződött cégvezetők, köztisztviselők, közalkalmazottak jövedelme is fel van tüntetve. Ez arra jó, he bevezetik az SPS-t akkor tudja meg mindenki, hogy a zöld bárók mennyi pénzért lógatják a lábukat.
Válasz #15. hozzászólásra
Nem izgítanak fel a ca-minyonok.....
Válasz #20. hozzászólásra
ez még kiadja a lakcimemet is.
sebaj, legalább le tudom infózni a konkurenciát
Válasz #20. hozzászólásra
Köszönöm! Azért írtam nagy betűkkel, hogy "AGRÁR" mert sok olyan cég kap támogatást a közös kalapból, minek vajmi kevés köze van ahhoz mint amiről pl. ez az oldal is szól.
Lásd az USA-ból jött cargill.
Válasz #19. hozzászólásra
Rongyos, miért szedném le?
A Fino Food is kapott egy keveset, kár hogy a logótervezést amit kértek tőlünk egyszer, nem fizették ki.
Szerintem ennek a weboldalnak megérné egy külön topikot nyitni...
http://farmsubsidy.org/HU/browse
Lehet, hogy leszedi a rendszergazda, de ráakadtam egy olyan oldalra - nem magyar - amin cégre, személyre, településre rákeresve kidobja ki mennyi AGRÁRtámogatást kap. Érdemes megnézni kik kapnak pl. Budapesten, meg Amsterdemban.
http://farmsubsidy.org/
Válasz #17. hozzászólásra
NEKI MINDENT SZABAD, SEMMI NEM SZÁMÍT MERT Ő AZ Ő EMBERÜK A NAGY MASZOPÉ!!!!!!!!!!!!!!
A mi kis falunktól 700!!!! ismétlem 700!!!! méterre akar a holland ....ja csinálni egy sertéstelepet évi 50000db-os kibocsátással a 1.5 milliárd támogatással. Úgy néz ki neki lehet.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 15:43:30
Válasz #14. hozzászólásra
ABBÓL A LÉBŐL MIT TÁMOGATÁS FORMÁJÁBAN KAP A MAGYAR ADÓFIZETŐK LÓVÉJÁBÓL KÖNNYŰ. HA EGY RÉSZE A TIÉD LENNE TE IS TUDNÁL MÉG KÜLÖMBET IS VENNI!!!!!!!!
Válasz #14. hozzászólásra
DE AZÉRT UGYE NEM ÉLVEZTÉL EL?????? MERT ANNYIRA NEM KOSER A CSAPAT!!!!!!
Ma Lsurrant az orrom előtt az 1ik kamionjuk...
Nagy élmény vót...
Válasz #11. hozzászólásra
Na látod kitaláltam, érdeklődnek utánna mert talán védeni kell!!!!!!!!
arra lennék kiváncsi, kinek milyen tapasztalata van velük?
AZ LEHET
Válasz #9. hozzászólásra
Lehet hogy az a köcsög megkért valakit hogy gyüjcsön róla infokat hogy ki mennyire szereti!!!!!!!!
MI A KÉRDÉS? KAPCSOLATBAN ÁLLOK VELÜK.
MI IS NAGYON SZERETJÜK, lenyulta az államtól öregapáink földjét. Kapja be, meg ők is!
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-08-29 22:45:13
Válasz #5. hozzászólásra
Trigó se különb,azok meg a másik 800 miskát.
Gondolom ki mit tud a cégről.......
Vannak iszonyatosan drága volvo kamionjaik.
Rengeteg állatot adnak-vesznek, ezért lenyúltak tőlünk évi 800 miskát a bázisból.
Értelmetlen téma törlésre kerül.
Válasz #2. hozzászólásra
A kérdés a kérdés !!!! :-DDDDD
Mi a kérdés?
???