Eccerű. Ahogy nő a szélleség úgy csökken a per. Így kb állandó lessz az oldalfal magassága is. Így játszanak az autóknál is. Ahogy növelik a felni méretét úgy csökkentik a gumi oldalfalát
Ez sajnos a használt abroncsal foglalkozó gumisok nagyrészéröl elmondható!! Sajnos be kell látni hogy jobban megtérülö befektetés új abroncsot venni mint másnak a SZ -val kinlódni mert elöbb utóbb úgyis az lesz a vége...
belül a peremnél volt baja,pedig nagyon körbe néztem,nem vettem észre bevolt valamivel ragasztva,de nem látszott össze is raktuk másnap szét ment,először azt hittem csak defekt mikor szét szedtem akkor látszott,hogy a peremnél szétment és látszott,hogy buheráltak rajta.
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni. kellenen nekem rába steiger 250 felnijének és az ifa felninek az osztokörátmérője. neten nem találok róla adatot.
az utobbi azt mondta vigyük vissza,de himelt hámolt,hogy ő is ugy számolta be és amennyiér vettem annyiért már nem birja vissza venni-cserélni.ugy döntöttem nem viszem vissza mert ahogy ismerem magam csak baj lenne belőle.
sajna tapasztalat,én is pórul jártam meg a haver is.ami ugy van hirdetve,hogy heves gyöngyös vécs ez mind ugyan az.a kaposflex meg az ujfehértói azok korrektek.
4442 hozzászólás
Válasz #490. hozzászólásra

lala aszondta kleber nem zsír náluk.........
Válasz #490. hozzászólásra

Kléber, vagy misi
Mostmár értem. Kössz mindenkinek.
Ha a mitas, taurus ára 90-100 e. között van, és a kleber meg 110e., akkor szerintetek is a kleber a nyerő?
A michelin meg a goodyear 140 körül van.
Válasz #487. hozzászólásra

mondjuk ha jobban megnézem nem is a 16.9 röl hanem a 14.9 röl volt szó
Válasz #487. hozzászólásra
akkor az , Te vagy a nagy guitudor ,én tsak beleugattam, mert pont olyan van itt a tanyán az egyik gép elején
Válasz #486. hozzászólásra
nem a 70es vaze hanem a 85ös..... a 420 85 28as
Válasz #485. hozzászólásra
a 16.9 28 nak a 420-70 28 a megfelelője , az ugyanolyan széles meg magas
Válasz #480. hozzászólásra

a 420ast még ráteheted a felnidre..... elvileg
a 480ast már nem
persze gyárilag valószínű h. már a 420ashoz se a 380as felnije van
vannak felniméretek
van náluk több szám ami számít.......
Mert az ugye világos, hogy 380/85 az azt jelnti, hogy a gumi oldalfala a 380 mm 85 %-a
Eccerű. Ahogy nő a szélleség úgy csökken a per. Így kb állandó lessz az oldalfal magassága is. Így játszanak az autóknál is. Ahogy növelik a felni méretét úgy csökkentik a gumi oldalfalát
Ha Te variálni akarsz új traktor rendelésénél pl., akkor ezekből választhatsz ..... mondjuk.
AZ ÁTMÉRŐ 1FORMA.
A 4wd miatt ugyebár.
Vagyha mondjuk most megkergülsz..... és sok a zsetonod..... kell a széles gumi..... akkor tehecccc rá 480ast is......
Ha a magasságra gondolsz akkor annak egyenlőnek kell lenni nagyjából. Az eltérés a szélességben van, futó felület.
Válasz #475. hozzászólásra
Ha ez egyenlő ezzel a hárommal, akkor az a három is egyforma. Itt valami nem stimmel.
Fejtsd ki bővebben, mert baromira nem értem ezeket.
Válasz #473. hozzászólásra
A 14.9 az kb 370-380/85.
Válasz #476. hozzászólásra
az mán nem egészséges
Válasz #476. hozzászólásra
Így igaz ! Kell a felni szám is......
Válasz #475. hozzászólásra

a felni elbirja-e a 100milivel szélesebbet
jól mondod csak
Válasz #473. hozzászólásra
14,9 85 28
1enlő a
380 85 28
420 70 28
480 65 28
akkal
Hali!Mtz-hez egy pár sorközművelő felnit szeretnék venni tudtok valami infót adni.köszi
Válasz #470. hozzászólásra
Most a 14,9R28-at. Ez 340/85-nek vagy 480/70R28-nak felel meg, vagy egyiknek sem???
Válasz #471. hozzászólásra

az nem biznisz
Válasz #470. hozzászólásra

Forintot Juróra
Válasz #468. hozzászólásra
mit akarsz hova átváltani?
Válasz #465. hozzászólásra
Milyet keresel?
Gumiméret átváltó táblázat van valakinek? Mezőgazdasági gumihoz nem találok.
Nézz körül először a www.gumibolt.hu oldalon
A kiténél most kedvező árban vannak. Régebben kétszer is az axial volt a nyerő. A marso jöhet még számításba.
Ki honnan szerzi be a gumikat?
Van valami jó forrás?
Válasz #460. hozzászólásra

szóba nem állni semmi szín alatt ezekkel
mindig megjelenik pár boxos a tanyán vlm. ürüggyel
mondom neki haggyá békén G., NINCS PÉNZEM!!!!
blablablabla.......
MONDOM H NINCS PÉNZEM!!!!!
némelyik inbecil nem bírja elsőre fölfogni
páran azért feltudják
ha nincs péz akkor kár is tovább evezni a parasztnál.....hehehehe
Válasz #462. hozzászólásra
Így igaz kinti importból 20% os kerekeket tudtunk ikernek venni 30-ért/db, idén viszont egy helyi nagy cégtől 40-50%ost 5 !eft/db ért sikerült venni.
Válasz #461. hozzászólásra

Igy ahogy mondod nyugaton se dobnak csak ugy le 60-70%-os gumikat ők még jobban lestrápálják mint mi nézz megy egypár kint futó traktorképet
Válasz #460. hozzászólásra
ez érdekesre sikeredett,utólag könnyű okosnak lenni nekem is.
Válasz #459. hozzászólásra
igy igaz ezek a piszok ....ok az emberek hiszékenységére alapoznak,csak bele kell gondolni ki és miért dob le 70-80%os gumit???
5
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:25:35
Válasz #451. hozzászólásra

Ez sajnos a használt abroncsal foglalkozó gumisok nagyrészéröl elmondható!! Sajnos be kell látni hogy jobban megtérülö befektetés új abroncsot venni mint másnak a SZ -val kinlódni mert elöbb utóbb úgyis az lesz a vége...
Válasz #456. hozzászólásra
belül a peremnél volt baja,pedig nagyon körbe néztem,nem vettem észre bevolt valamivel ragasztva,de nem látszott össze is raktuk másnap szét ment,először azt hittem csak defekt mikor szét szedtem akkor látszott,hogy a peremnél szétment és látszott,hogy buheráltak rajta.
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni. kellenen nekem rába steiger 250 felnijének és az ifa felninek az osztokörátmérője. neten nem találok róla adatot.
Válasz #455. hozzászólásra

mi volt a baja,és ott,hogy nem vettétek észre?
Válasz #454. hozzászólásra
az utobbi azt mondta vigyük vissza,de himelt hámolt,hogy ő is ugy számolta be és amennyiér vettem annyiért már nem birja vissza venni-cserélni.ugy döntöttem nem viszem vissza mert ahogy ismerem magam csak baj lenne belőle.
Válasz #453. hozzászólásra

mi történt?
szart akartak adni,vagy,vettél és később derült ki,hogy szar?
Válasz #452. hozzászólásra
sajna tapasztalat,én is pórul jártam meg a haver is.ami ugy van hirdetve,hogy heves gyöngyös vécs ez mind ugyan az.a kaposflex meg az ujfehértói azok korrektek.
Válasz #451. hozzászólásra

tapasztalat,vagy hallomás?
küldtek képeket a gumikról,ott jól néznek ki......
Válasz #450. hozzászólásra
banda.
azokat felejsd el, szemét társaság csaló ...
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:25:55
Válasz #449. hozzászólásra

sehol semmi?
szerintetek mennyit érhret 1 használt 710/70R38 -as gumi kb 70%osan?
ja,és vett már valaki Gyöngyösi használt gumisoktól gumit?
Válasz #445. hozzászólásra

van a husquarnának ilyen jókis gumis harapós rotija
arra kéne vlm. öntisztulós......
Válasz #444. hozzászólásra

Akkor a Valtrára gondoltál?
Válasz #443. hozzászólásra

Vagy mi lenne ha láncot rakna szántáskor föl az ember a gumira???
Ilyen jókis tüskés erdei fajtát?
Vannak ám őrült gondolatok mi?
Válasz #444. hozzászólásra

azt hittem rotovátorra
Válasz #443. hozzászólásra

Traktorokra.
Nem talicskára...
Válasz #442. hozzászólásra

Milyen gépre?